Któreś już z kolei kwitnienie The Fairy
Agatko no to super że będzie domek ocieplony. Jaka to oszczędność energii! Nie siedź przy kompie ale pilnuj fachowców. Płyty styropianowe mają ściśle przylegać do siebie. Nie może być szpar które oni uzupełniają pianką. ściana ma być gładka i równiutka. Przypilnujcie też czy dobrze i pewnie są wyprowadzone (przydłużone) przewody elektryczne do lamp i kontaktów na zewnątrz. Sprawdźcie czy jest w nich prąd po położeniu płyt. Pozdrowienia.
Kolorystyka na upalne dni Od razu chłodniej [img *** Ten błękit na każdy dzień uroczy.
Haniu przepięknie u Ciebie
Agatko, już jestem w domkuByłam we wtorek rano, ale dopiero dziś usiadłam na forum
A to jeszcze raz larissa. Jest u mnie od wiosny, poiwtarza kwitnienie całe lato: *** Larissa piękna. Zdjęcie z limonkową hortensją, hostami i żurawkami udane. Witam.
Witaj Gabrysiu Coś dla Ciebie
witam się i ja Pokaż więcej fotek bo po tym co widzę to wydaje mi się że koeżanka chyba zbyt skromna jest a że jeszcze spore zakupy w planach to pozwolisz, że zostanę
Witaj dzisiaj właśnie czytałam u Zetki, że nie będzie wątku - a tu proszę jaka niespodziewajka a ta jeżówka to jaka? pięknie już u Ciebie - zarówno przed jak i po Pozdroofffki!!
Agatko trzymam kciuki za pracę i brak szkód w ogrodzie