Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

JulkAd 22:13, 04 wrz 2014

BusyBee napisał(a)

Fireworks też raczej nie zimuje......czytałam o niej, bo piękne okazy u nas były i miałam na nie ochotę

A połączenie na zdjęciu śliczne

Co to za rózia??
Edit: doczytałam, że to the fairy, inaczej wygląda na tym zdjęciu

A widzisz Kasiu...i od Ciebie już się czegoś nauczyłam pożytecznego....Fireworks'a szukać nie bendem....

....tak to Fairy...zdjęcia różnie kolor odzwierciedlają...ale w pierwszej fazie kwitnienia ma takie soczyste kolory
JulkAd 22:14, 04 wrz 2014

BusyBee napisał(a)

Taaaa......toż czegoż, jak nie tegoż????

AsiaK_Z 06:24, 05 wrz 2014

JulkAd napisał(a)

Asiulko...muszę Cię rozczarować, zdjęcie chyba przekłamuje, bo ona zielona jest ta rozplenica...więc z zimowaniem ani róża ani trawa nie ma problemów, a Rubrum ponoć nie przezimuje, a Fireworks nie wiem....

Buziolki
dla Ciebie to samo miejsce w innym świetle i ujęciu....

edit: zawsze możesz tło bordowe dodać....np. z pęcherznicy, ale tę trzeba ciąć

No to niespodzianka . Ach, ta dzisiejsza technika Ale tak czy inaczej pięknie to wygląda.
Pęcherznica to też fajny pomysł, ale z trawą wygląda delikatniej. Tak mi się wydaje
Milka 13:06, 05 wrz 2014

Jula, a masz okazję wybrać trawki, jakie zechcesz, 28 Wojsławice i festiwal traw, zbieraj się, ja jadę, Kindzia Kasia, będzie spotkanie z zakupami, choc Kasia zarzeka się, że nic nie kupi, jakoś nie mogę uwierzyć w to
nastawiam się na trawy, hortensje i byc może byliny do moich planów
Tę Fairy i ja zakupiłam, ale jedną i wystarczy, szybko sie rozrasta
JulkAd 19:12, 05 wrz 2014

AsiaK_Z napisał(a)

No to niespodzianka . Ach, ta dzisiejsza technika Ale tak czy inaczej pięknie to wygląda.
Pęcherznica to też fajny pomysł, ale z trawą wygląda delikatniej. Tak mi się wydaje

Ja bardziej myślałam, żeby dać pęcherznicę jako tło...za różami i rozplenicą wówczas byłby mały kontrast
JulkAd 19:18, 05 wrz 2014

Milka napisał(a)
Jula, a masz okazję wybrać trawki, jakie zechcesz, 28 Wojsławice i festiwal traw, zbieraj się, ja jadę, Kindzia Kasia, będzie spotkanie z zakupami, choc Kasia zarzeka się, że nic nie kupi, jakoś nie mogę uwierzyć w to
nastawiam się na trawy, hortensje i byc może byliny do moich planów
Tę Fairy i ja zakupiłam, ale jedną i wystarczy, szybko sie rozrasta

Irenko, bardzo bym chciała..ale najprawdopodobniej 27.09 będę Kubę do Wrocławia odstawiać i podjadę po buksiki (o ile będzie tam ktoś). 28.09 wówczas odpada...dwa razy bym jechała w tamtym kierunku...
gierczusia 19:32, 05 wrz 2014

JulkAd napisał(a)

Przeca mówię, że czasami w dziurze mieszkam....nie ma obisia

I " dziury " czasem obisia mają ... A juz nie mów ,że to dziura.. Śliczne miasteczko
JulkAd 19:42, 05 wrz 2014

gierczusia napisał(a)

I " dziury " czasem obisia mają ... A juz nie mów ,że to dziura.. Śliczne miasteczko

Że ładne nie zaprzeczam, że ekonomiczne w codziennym funkcjonowaniu też zaprzeczać nie będę, no i lubię je, ale że dziura to wiem na pewno...a to że inne dziury mają obisie to też wiem, bo takie mijam po drodze do Wrocławia
JulkAd 18:36, 06 wrz 2014

Trochę bieżących fot
różankowo....tuż przy tarasie

JulkAd 18:52, 06 wrz 2014

Hortkowo