Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Ogrodnik Mimo Woli cd 21:49, 15 lut 2015

Do góry
hmmmm zadaje sobie pytanie dlaczego ostatnio wszyscy mówią do mnie Anita???? już tyle imion miałam że nie robi to na mnie wrażenia, ale jak kolejna osoba tak do mnie mówi to sobie myślę o co kaman

pięknie macie kochane black leady
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:12, 15 lut 2015

Do góry
Zielona napisał(a)

Oczywiście, że wiem. Dzięki Tobie wiem, co to takiego A którego koloru będziesz szukać? Bo wydaje mi się, że są różne.
różowej lub fioletowej chociaż myślę też nad białą
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:10, 15 lut 2015

Do góry
Anias napisał(a)
Aniu mam pytanie odnośnie białch donic jakie masz na tarasie. Gdzie je kupowałas? to są osłonki czy donice? one mają wkład jakiś? czy trzeba nasypać tam tyyyyle ziemi? chciałam kupic nowe donice na wejscie ale nie chce zbankrutowac
to bardzo tanie plastikowe donice (największa chyba kosztowała 50zł) , kupowane na al. W zasadzie to niby osłonki bo bez dziury , ale ja wywierciłam w nich otwory i służą za donice
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 19:46, 15 lut 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
przeciez wiesz, że ją planuje i podejrzewam że wiem gdzie będzie...

Oczywiście, że wiem. Dzięki Tobie wiem, co to takiego A którego koloru będziesz szukać? Bo wydaje mi się, że są różne.
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 19:20, 15 lut 2015

Do góry
Zielona napisał(a)
Anett.. szukamy w tym roku rutewki? Podziwiałam ją właśnie na jednym blogu... i wiesz... no ładna jest.... taka eteryczna...
przeciez wiesz, że ją planuje i podejrzewam że wiem gdzie będzie...
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 17:08, 15 lut 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
hahaha uśmiałam się

Nie ukrywam, ze wczoraj sie działo

makkasia napisał(a)
Madżenko niesamowite połączenie pampersów i boćków trochę mnie zszokowało ..dlatego przeczytałam od 47-mej i teraz wszystko już wiem Jestem ciekawa jakie Ty będziesz miała doświadczenie z hydrożelem z pieluch w doniczkach. Za tydzień jeżeli pogoda pozwoli użyję Miedzianu. Na razie nie mogę zasiedlić donic bo u nas w nocy jeszcze ostro mrozi ...już za chwileczkę, już za momencik
Macham Madżenie Twoje słoneczka zainspirowały mnie do zmiany ...ale na razie cicho sza

Jestem ciekawa tej zmiany

Agania napisał(a)

Ja miedzianem i promanalem traktuję cały ogród na przedwiośniu w temperaturze dziennej utrzymującej około 10 stopniu na plusie
Macham i pięknej słonecznej pogody Ci życzę i wielu miłych wspomnień.....a potem foty chcę zobaczyć

Jakie fotki z rutynowego weekendowego szu szu? 149 km od domu?
Miedzianw nastepną sobotę albo za dwa tygodnie. Przeciez musi byc kolejne szu szu, bo już jest tak ciepło, ze może wszystko za 2-3 tygodnie splynąć. ....

Madżenie ogrodnika cz. aktualna 16:24, 15 lut 2015

Do góry
waldek727 napisał(a)

Marzenko a myślisz, że ja się z Adama nie uśmiałem. Nie doczytałem do końca i sądziłem, że przy obiedzie krzykną ,,NARESZCIE!" jak Cię z tymi pampersami w dłoniach zobaczył.
hahaha uśmiałam się
Ogrodnik Mimo Woli cd 16:09, 15 lut 2015

Do góry
o dżizas na desce, chyba nie???? piękna pogoda i kolejka bajeczna
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:15, 13 lut 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
przycinam tylko wiosną oraz na bieżąco obcinam przekwitłe kwiaty, nawożę nawozem do róż pokonem według opisu na opakowaniu
to ładna róża, chociaż inne angielki kwitną obficiej

Dzięki
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:08, 13 lut 2015

Do góry
Edit napisał(a)

Bardzo dziękuję za odpowiedź możesz jeszcze podpowiedzieć czy tniesz i kiedy oraz czy nawozisz, oczywiście czym i kiedy. Nie mam doświadczenia, to będą moje pierwsze ròże ale chcę aby były piękne jak u Ciebie ja również zamówiłam w rosarium, czy ta instrukcja mówi coś o pielęgnacji?
przycinam tylko wiosną oraz na bieżąco obcinam przekwitłe kwiaty, nawożę nawozem do róż pokonem według opisu na opakowaniu
to ładna róża, chociaż inne angielki kwitną obficiej
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:05, 13 lut 2015

Do góry
Agania napisał(a)

Gratuluję Aniu, ja też nie mogę uwierzyć, że już jeździsz

Rabata z tojeścią, u Ciebie to pierwsza jaką zobaczyłam na O, pięknie wygląda, jesteś niesamowita i postępowa jak zawsze progres

Buziaki

kochana pierwsza tojeść na ogrodowisku była u Marty Zielonej, ale wiadomo ona mieszka przy cudnym centrum ogrodniczym na zachodzie Polski ja zmałpiłam d niej

z tą jazdą to takie początki, ale połknęłam bakcyla chłopaki też już sobie dobrze radzą a Maciek w tym roku jeździł już na desce po lesie z Ludwikiem a potem sam. Ludwik zaczął też uczyć mojego M niestety M zdecydował się późno i nic wielkiego z tego nie wyszło Może w przyszłym roku ja się umówię z Ludwikiem tak na powitanie nowej dekady
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:04, 13 lut 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
oooj pytałaś czy ona czegoś potrzebuje tak? Ja sadziłam ją jak w instrukcji, którą dostałam z rosarium. Czyli spory dołek w nóżki trochę nawozu, i dużo dobrej ziemi, nic nadzwyczajnego. Dobrze byłoby posadzić w kompoście jeśli masz

Bardzo dziękuję za odpowiedź możesz jeszcze podpowiedzieć czy tniesz i kiedy oraz czy nawozisz, oczywiście czym i kiedy. Nie mam doświadczenia, to będą moje pierwsze ròże ale chcę aby były piękne jak u Ciebie ja również zamówiłam w rosarium, czy ta instrukcja mówi coś o pielęgnacji?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:09, 13 lut 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
Aniu ja uparciuch jestem W Białce spotkałam się z Aliną i zastanawiała się jak to że ja jeżdże, przecież w ubiegłum roku mówiłam, że nie umiem... już mnie chciała posądzić że nie byłam do końca szczera w ubiegłym roku

Gratuluję Aniu, ja też nie mogę uwierzyć, że już jeździsz

Rabata z tojeścią, u Ciebie to pierwsza jaką zobaczyłam na O, pięknie wygląda, jesteś niesamowita i postępowa jak zawsze progres

Buziaki
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:00, 13 lut 2015

Do góry
w ubiegłym roku to krokusy u mnie były 20 lutego, ale cieplutko było, nie sądze by w 7 dni się uwinęły
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 20:14, 13 lut 2015

Do góry
iwonadm napisał(a)
Ładne te tojeści ile masz tam wsadzonych szt.? Zamówiłam tylko 3 czy szybko się rozrasta?
oj sporo ich tam jest. Czy szybko się rozrasta nie wiem, bo to ich pierwszy sezon. To wystawa w Angli to sprawiła, że stały się popularne...
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 20:11, 13 lut 2015

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)

Ta cena pola to ze względu na urocze i bajeczne sąsiedztwo.
Ewa też tak myślę
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 19:44, 13 lut 2015

Do góry
Madzenka napisał(a)
U mnie śniegu nie ma i pierwsze krokusy są, zatem u Cibie za 1-2 tygonie wiosna
oby dobra kobieto fakt dzisiaj czuć było wiosnę w powietrzu
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 19:13, 13 lut 2015

Do góry
wadol napisał(a)

Dzięki za odp. Są jeszcze Vanille Fraise'Renhy' PBR. Obejrzałam wszystkie, z dopiskiem Renhy i bez ale żadne nie przypominają Twoich
(Spieszyłam się żeby skończyć zamówienie) Anetko skoczysz ze mną do Pęchcina w kwietniu?
no widzisz ja nawet nie wiedziałam że są jakieś podkategorie... do Pęchcina z ogromną przyjemnością Zawsze
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 18:44, 13 lut 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
Tak Dorotko to Vanilla Fraise, nie wie dlaczego info potrzebne na cito, chyba nie wyszłaś do ogrodu bo u mnie jeszcze spora warstwa śniegu

Dzięki za odp. Są jeszcze Vanille Fraise'Renhy' PBR. Obejrzałam wszystkie, z dopiskiem Renhy i bez ale żadne nie przypominają Twoich
(Spieszyłam się żeby skończyć zamówienie) Anetko skoczysz ze mną do Pęchcina w kwietniu?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 17:42, 13 lut 2015

Do góry
o matko a ja byłam pewna, że Wy już byliście tam wcześniej tzn jesienią... nie dopytywałam bo myślałam, że nie chcesz nic pisać o tej podróży
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies