Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Agania 21:09, 13 lut 2015

ana_art napisał(a)
Aniu ja uparciuch jestem W Białce spotkałam się z Aliną i zastanawiała się jak to że ja jeżdże, przecież w ubiegłum roku mówiłam, że nie umiem... już mnie chciała posądzić że nie byłam do końca szczera w ubiegłym roku

Gratuluję Aniu, ja też nie mogę uwierzyć, że już jeździsz

Rabata z tojeścią, u Ciebie to pierwsza jaką zobaczyłam na O, pięknie wygląda, jesteś niesamowita i postępowa jak zawsze progres

Buziaki
Edit 22:04, 13 lut 2015

ana_art napisał(a)
oooj pytałaś czy ona czegoś potrzebuje tak? Ja sadziłam ją jak w instrukcji, którą dostałam z rosarium. Czyli spory dołek w nóżki trochę nawozu, i dużo dobrej ziemi, nic nadzwyczajnego. Dobrze byłoby posadzić w kompoście jeśli masz

Bardzo dziękuję za odpowiedź możesz jeszcze podpowiedzieć czy tniesz i kiedy oraz czy nawozisz, oczywiście czym i kiedy. Nie mam doświadczenia, to będą moje pierwsze ròże ale chcę aby były piękne jak u Ciebie ja również zamówiłam w rosarium, czy ta instrukcja mówi coś o pielęgnacji?
ana_art 23:05, 13 lut 2015

Agania napisał(a)

Gratuluję Aniu, ja też nie mogę uwierzyć, że już jeździsz

Rabata z tojeścią, u Ciebie to pierwsza jaką zobaczyłam na O, pięknie wygląda, jesteś niesamowita i postępowa jak zawsze progres

Buziaki

kochana pierwsza tojeść na ogrodowisku była u Marty Zielonej, ale wiadomo ona mieszka przy cudnym centrum ogrodniczym na zachodzie Polski ja zmałpiłam d niej

z tą jazdą to takie początki, ale połknęłam bakcyla chłopaki też już sobie dobrze radzą a Maciek w tym roku jeździł już na desce po lesie z Ludwikiem a potem sam. Ludwik zaczął też uczyć mojego M niestety M zdecydował się późno i nic wielkiego z tego nie wyszło Może w przyszłym roku ja się umówię z Ludwikiem tak na powitanie nowej dekady
ana_art 23:08, 13 lut 2015

Edit napisał(a)

Bardzo dziękuję za odpowiedź możesz jeszcze podpowiedzieć czy tniesz i kiedy oraz czy nawozisz, oczywiście czym i kiedy. Nie mam doświadczenia, to będą moje pierwsze ròże ale chcę aby były piękne jak u Ciebie ja również zamówiłam w rosarium, czy ta instrukcja mówi coś o pielęgnacji?
przycinam tylko wiosną oraz na bieżąco obcinam przekwitłe kwiaty, nawożę nawozem do róż pokonem według opisu na opakowaniu
to ładna róża, chociaż inne angielki kwitną obficiej
Edit 23:15, 13 lut 2015

ana_art napisał(a)
przycinam tylko wiosną oraz na bieżąco obcinam przekwitłe kwiaty, nawożę nawozem do róż pokonem według opisu na opakowaniu
to ładna róża, chociaż inne angielki kwitną obficiej

Dzięki
Zielona 19:05, 15 lut 2015

Anett.. szukamy w tym roku rutewki? Podziwiałam ją właśnie na jednym blogu... i wiesz... no ładna jest.... taka eteryczna...
ana_art 19:20, 15 lut 2015

Zielona napisał(a)
Anett.. szukamy w tym roku rutewki? Podziwiałam ją właśnie na jednym blogu... i wiesz... no ładna jest.... taka eteryczna...
przeciez wiesz, że ją planuje i podejrzewam że wiem gdzie będzie...
Zielona 19:46, 15 lut 2015

ana_art napisał(a)
przeciez wiesz, że ją planuje i podejrzewam że wiem gdzie będzie...

Oczywiście, że wiem. Dzięki Tobie wiem, co to takiego A którego koloru będziesz szukać? Bo wydaje mi się, że są różne.
Anias 20:46, 15 lut 2015

Aniu mam pytanie odnośnie białch donic jakie masz na tarasie. Gdzie je kupowałas? to są osłonki czy donice? one mają wkład jakiś? czy trzeba nasypać tam tyyyyle ziemi? chciałam kupic nowe donice na wejscie ale nie chce zbankrutowac
Iwk4 21:09, 15 lut 2015

Przyszłam się przywitać
Ana, czy masz może hortensję Silver Dollar ?
Jak zmienia kolor jesienią ? Wiesz może ?