Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madzenka 17:08, 15 lut 2015

ana_art napisał(a)
hahaha uśmiałam się

Nie ukrywam, ze wczoraj sie działo

makkasia napisał(a)
Madżenko niesamowite połączenie pampersów i boćków trochę mnie zszokowało ..dlatego przeczytałam od 47-mej i teraz wszystko już wiem Jestem ciekawa jakie Ty będziesz miała doświadczenie z hydrożelem z pieluch w doniczkach. Za tydzień jeżeli pogoda pozwoli użyję Miedzianu. Na razie nie mogę zasiedlić donic bo u nas w nocy jeszcze ostro mrozi ...już za chwileczkę, już za momencik
Macham Madżenie Twoje słoneczka zainspirowały mnie do zmiany ...ale na razie cicho sza

Jestem ciekawa tej zmiany

Agania napisał(a)

Ja miedzianem i promanalem traktuję cały ogród na przedwiośniu w temperaturze dziennej utrzymującej około 10 stopniu na plusie
Macham i pięknej słonecznej pogody Ci życzę i wielu miłych wspomnień.....a potem foty chcę zobaczyć

Jakie fotki z rutynowego weekendowego szu szu? 149 km od domu?
Miedzianw nastepną sobotę albo za dwa tygodnie. Przeciez musi byc kolejne szu szu, bo już jest tak ciepło, ze może wszystko za 2-3 tygodnie splynąć. ....

marzena 17:13, 15 lut 2015

witaj, pooglądałam trochę pięknych obrazków-trudno sie do nich 'dokopać'- tyle słowa pisanego
ale przy okazji poczytałam o miedzianie...bo ja właściwie nigdy go nie używałam...ale może warto ? ale jakie rozcieńczenie robić ? wszystko będzie na opakowaniu ?
Madzenka 17:38, 15 lut 2015

krokusy na gabionach

Madzenka 17:40, 15 lut 2015

marzena napisał(a)
witaj, pooglądałam trochę pięknych obrazków-trudno sie do nich 'dokopać'- tyle słowa pisanego
ale przy okazji poczytałam o miedzianie...bo ja właściwie nigdy go nie używałam...ale może warto ? ale jakie rozcieńczenie robić ? wszystko będzie na opakowaniu ?

Warto, nie mialam problemu z chorobami grzybowymi zwlaszcza na rozach i magnoliach gdy go wiosna stosowałam. A ubiegłej wiosny mi zabrakło czasu, pojechałam na narty i gdy wrociłam było za pózno....
To prosze do sporządzaniu roztworu wodngo, wszystko Jest na a opakowaniu napisane.
Zielona 17:51, 15 lut 2015

...a ja z zupełnie innej beczki...
Marzena - siedzisz w medykamentach i wypowiadałaś się nawet ostatnio u kogoś na temat leków proponowanych na wirusy /BTW ja też w nie nie wierzę/, więc zapytam, czy Ty się szczepisz przeciw grypie?

Wybacz offtopic, ale po tym, co przeszłam w ostatnim tygodniu, zbieram informacje...
malgorzata_s... 17:54, 15 lut 2015

Te krokusy na gabionach urocze Ja czekam brak śniegu
Agania 18:21, 15 lut 2015

Madzenka napisał(a)

Nie ukrywam, ze wczoraj sie działo

Jestem ciekawa tej zmiany

Jakie fotki z rutynowego weekendowego szu szu? 149 km od domu?
Miedzianw nastepną sobotę albo za dwa tygodnie. Przeciez musi byc kolejne szu szu, bo już jest tak ciepło, ze może wszystko za 2-3 tygodnie splynąć. ....

Czekam na foty z wielkiego szu, szu, możesz coś wkleić do wątku Dolomity super ski
Bogdzia 18:30, 15 lut 2015

Krokusików zazdroszczę i tych temperatur również.
monteverde 18:51, 15 lut 2015

U Ciebie piękne krokusy na gabionach a u mnie dzisiaj w nocy -8 st.C a odczuwalna -16 st i w poniedziałek podobnie pozdrówka
Agania 19:26, 15 lut 2015

monteverde napisał(a)
U Ciebie piękne krokusy na gabionach a u mnie dzisiaj w nocy -8 st.C a odczuwalna -16 st i w poniedziałek podobnie pozdrówka

To już prawdziwe ostrzeżenie, zima może jeszcze nam do walić, ale ja już ją pożegnałam