Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

W przyszłości? Domek zatopiony w zieleni.... 14:21, 18 gru 2013

Do góry
widzę, że i u Ciebie wianek powstał i od razu czuć święta w powietrzu ja właśnie przytachałam gałązki i też coś będę tworzyć choć z moim talentem to nie wiem czy jest sens pozdrawiam
Ogród u stóp klasztoru 14:00, 18 gru 2013

Do góry
Alinko, podziwiam Twoją pracę,
fajnie wygląda wianek na kominku,
minimalizm też lubię

Ja nie wiję, ani się nie uwijam,
ale choinkę w niedzielę będzie czas ubrać.
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 13:51, 18 gru 2013

Do góry
Enya73 napisał(a)
Dziewczynki kochane, bardzo Wam dziękuję Może się przebranżowię

Pochwalę się następnym

Ale szalejesz wiankowo Anita, a kazdy kolejny wianek ładniejszy i ciekawszy od poprzedniego. Ten szarobłekitny jest boski, chociaz nie wiem gdzie bym go u siebie mogła powiesic bo u mnie raczej ciepła kolorystyka jest, ale bardzo, bardzo mi sie podoba....

Ja zgodnie z twoimi sugestiami oraz innych dziewczyn z naszego forum wybrałam sie na giełde kwiatową bladym switem, zrobiłam odpowiednie zakupy, kupiłam pistolet i ... pierwszy w swoim zyciu wianek zrobiłam...Hurra! A bedą jeszcze kolejne....tylko nie wiem kiedy sie wyrobie...
Może nie jest mój tak spektakularny i zakomponowany jak twóje, ale tez sie ciesze z niego a każdy kolejny bedzie lepszy
Pozdrawiam i zapraszam do mnie, poddam sie ocenie fachowca
W przyszłości? Domek zatopiony w zieleni.... 13:50, 18 gru 2013

Do góry
Witaj Martusiu nie zapomniałam o tobie tylko czasu brak ale w świeta nadrobię .W ubiegłym roku tez zrobiłam swój pierwszy wianek w życiu ,zawisł na drzwiach i nawet nie był taki zły hi,Mam nadzieję że w tym wyjdzie mi lepszy tylko czy zdązę? oto jest pytanie .Czy wiesz ze ja tez kopałam pomimo zimy w ogrodzie i to w sobote biegałam z widłami i szpadlem ? szkoda że daleko mieszkasz ode mnie, chętnie zostałabym z twoim synkiem abys mogła podziałac na swej ziemi .Znam ten zapał i nawet zima nie przeszkadza aby pograsowac w ogrodzie ..Miłego dnia Martusiu i przygotowań do świąt .Tymczasem bużka
Początki w Kruklandii 12:47, 18 gru 2013

Do góry
Fajny wianek, nie narzekaj! w ogóle jakoś świątecznie wszędzie i u Ciebie, muszę się zabrać za dekoracje u mnie!!
pozdrawiam!!
Ogrodnik Mimo Woli cd 12:36, 18 gru 2013

Do góry
Ależ bogaty wianek może mój za skromny... hmmm teraz już nie wiem. A cyprysik superzasty
W przyszłości? Domek zatopiony w zieleni.... 12:25, 18 gru 2013

Do góry
Elu jakież to babskie zachowanie ale też tak mam tak lubię ten film, że mogę go często oglądać

A wczoraj pierwszy raz w życiu spróbowałam zrobić wianek

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 11:29, 18 gru 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Przepiękny wianek!!!!

No cos ty Sebek taki komplement w twoich ustach ...........rosnę w górę........
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 11:28, 18 gru 2013

Do góry
JoannA napisał(a)
Małgosiu, wianek śliczny. Zdolna z Ciebie dziewczyna.
Pozdrawiam serdecznie

Joasiu, dzieki za komplement
A miało być tak pięknie.... 11:07, 18 gru 2013

Do góry
Renia..zapraszam... spapramy jaki wianek... przyjedz Ten łańcuszek do wianka jak marzenie... nie widziałam takich.. bo też bym kupiła

Do cyprysika bombek nie kleiłam, tylko powiesiłam.. a cyprysika kupiłam za 7 zł, wiec jak umarznie to przeżyję Traktuję go jak kwiat cięty
Dwa ogrody 07:47, 18 gru 2013

Do góry
Girlanda bardzo ładna, śliczna, no i żywa z własnego ogrodu gałązki?

W zeszłym roku miałam wianek z ostrokrzewu, ale w tym roku nie mogłam dostać gałązek i zrobiłam z jodły.
Dwa ogrody 00:35, 18 gru 2013

Do góry
paniprzyroda napisał(a)
Aniu, jak miło, że zaglądasz, cieszę się, że pokazałam coś, czego nie było...

Kosz nad kuchnię, został mi jeszcze stroik na stół, mam kupione dwie doniczki czerwonej gaulterii( nie wiem, czy dobrze pamiętam nazwę), spodobała mi się w ubiegłym roku biała pokazywana przez Danusię, kupiłam do doniczki na zewnątrz, oczywiście zmarzły, teraz będą w kuchni:

Czas na ozdoby do dużego pokoju/salonu:

Bardzo ładne ozdoby świąteczne, a w szczególności ten wianek mi się podoba i girlanda zbierasz wazy? pozdrawiam
Ogród z widokiem na jezioro 23:33, 17 gru 2013

Do góry
Wianek na pewno się uda. Pomału na forum coraz więcej Kujawianek. Ja jestem z Włocławka, ale działkę mam koło Rypina. Pozdrówka.
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 23:27, 17 gru 2013

Do góry
Wianek mi się bardzo podoba ale ja teraz ślepa kura i nie wypatrzyłam kto jest na zdjęciu pozdrawiam Marzenko
Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka 23:21, 17 gru 2013

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Jak powiesicie światełka to i nastrój sie zrobi. Pozdrówka.

I pachnący wianek na stól....
Ja celebruję święta....
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 23:04, 17 gru 2013

Do góry
gierczusia napisał(a)
A te wianki brzozowe tak mi się spodobały że jak znajdę jeszcze chwilkę czasu w tym młynie , to napadnę jakąś brzozę i chyba ogolę do cna .... Bo moja to tak zdechlok że jakbym ją ogoliła to by była łysa zupełnie a wianek miałby średnicę 5 cm

Moje gałązki do wianków brzózkowych, wszystkie wyzbierane, te opadłe wykorzystałam, ja mam za ogrodzeniem giganty miałam budulec buziaki Eluś
Ogród Sylwii od początku cz.II 22:42, 17 gru 2013

Do góry
Syla napisał(a)
dwa dla koleżanek .... jeden dla mnie ......

Syla ale cudne wianki ,podsunęłaś mi pomysł na wianek do pokoju córki ,myślałam o turkusowo białych kolorach,ale te czarne są bardzo ładne i pasują do jej koloru ścian ,zrobnie podobne pozdrawiam
Ogrodowy spektakl trwa ... 22:09, 17 gru 2013

Do góry
mój jedyny wianek ale w wersji stroika - stroiki nie w modzie ale ja stroiki robię

gwiazdy betlejemskiej kiedyś nie lubilam a teraz mi się zmieniło

w lecie na wyprzedaży kupiłam fajne doniczki po 12 zl - fane bo kształt flakona no i przywieszka stosowna

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 21:12, 17 gru 2013

Do góry
I ja wianek zapamiętałam ,ale nawet nie zwróciłam uwagi na zdjęcie

Moja mama kupiła sobie firanki ,powiesiła na oknie i po trzech miesiącach odwiedziła ją znajoma
Po 5 minutach picia kawy mówi do mojej mamy
-Kurcze ale masz dziurę w firance ,moja mama oczy jak 5 zł gdzie ?co ?jak ?nie możliwe...a jednak dziura jak byk
To się nazywa spostrzegawczość ....... tak jak z tym zdjęciem Marzenko
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 21:01, 17 gru 2013

Do góry
Jak widać ani ze mnie księgowa, ani komornik.. chociaż dziś stwierdziłam, że trzeba zmienić charakter i zostać komornikiem.. ten to ma klawe życie.. podstawa.. odpowiedni charakter......

Tak sie zapatrzyłam na ten wianek, bo bardzo mi się spodobał, że nawet nie zauważyłam zdjęć w tle, ale wianek zapamiętałam.. i brawo dla spostrzegawczych, ze w tej czarnej kręconej wypatrzyli Ciebie..... ja bym nawet na torturach nie powiedziała, że Ty to Ty

A hasło komornik. to był żart.. i mam nadzieję, że sie dziewczyny nie obraziły... mi takei lapsusy słowne ciągle sie zdążają.. taka Mała MI.. wypisz wymaluj.. trzeba brać poprawkę
I kiedyś było takie powiedzenie "Co sie gapisz jak komornik na szafę "
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies