Koło samej wiśni nie ma miejsca, ale z boku przewidziałam iglastą kulkę na pniu. Teraz postawiłam tam różę, która ją imituje, a stokrotka to większa kula bukszpanowa. Nie wiem tylko czy takiego wysokiego iglaka dostanę, może niższy będzie trochę, ale napewno musiałby być powyżej słupków. Czy to nie śmiesznie wyglądają takie główki na pniu, 1 duża druga mała?
trasznie mi miło że zajrzałaś do mnie, Twoje choiny są jakby o rok mniejsze od moich ( tak na oko) więc moje powinny być za 3 lata mniej więcej takie jak Twoje teraz, oooo, cierpliwości moja wystawiona jesteś na próbę , z tej perspektywy wydaje mi się że to wieki całe...
Musze pomyśleć nad dalszą częścią ogrodu.
Kiepsko u mnie z czasem ale postaram się w weekend coś narysować i wkleić może coś doradzicie.
Bardzo na to liczę
Przed płotem moje hosty. Jeszcze nie mamy drogi ale chciaz trochę chcieliśmy uporzadkowac teren. Rosną tam dwie olbrzymie hosty i dwa jałowce prezent od koleżanki, którego chcę się pozbyć bo chorują. 8 m co dosadzic bo nie mam pomysłu Myslalam o miskantach oraz bordowym buku pendula. Doradzcie.?
Rabatka z lawendami kończy moje pseudo donice. Musieliśmy zrobic obrzeża ponieważ mamy tak ukształtowany teren z kilkoma spadkami. Spadek w kierunku domu, tarasu oraz skarpy. I właśnie na tej skarpie wzdłuż siatki chciałam posadzić szpaler hortensji.