Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

ana_art 22:05, 11 wrz 2014

wiunia napisał(a)
Anetko proszę napisz co ile cm masz posadzone hortki, np. limki, vanilki plisss, dylematy straszne powstały
tak ok 70-80cm mam nadzieję, że pomogłam w dylematach
ana_art 22:07, 11 wrz 2014

gardney napisał(a)
Witaj! Podziwiam twój ogród jest moją wielką inspiracją Piękne formy, soczyste kolory... Podziwiam też to, że masz tyle zaparcia by dbać o tak piękne miejsce. Pozdrawiam serdecznie i będę obserwować nadal

witaj, chyba pierwszy raz u mnie Dbanie to czysta przyjemność...
wiunia 22:27, 11 wrz 2014

ana_art napisał(a)
tak ok 70-80cm mam nadzieję, że pomogłam w dylematach

Owszem kochana oczywiście, że pomogłaś Miałyśmy z Kasią BusyBee dylemat co ile cm powinny być posadzone hortki phantom, bo opisują w necie, że co 150cm, limki zresztą też. U Ciebie te szpalery hortek są cudne więc chciałyśmy wiedzieć jak sadziłaś
aajja 22:32, 11 wrz 2014

Zastanawiam się kiedy znajdę czas aby na dłużej się zatrzymać w Twoim ogrodzie.. Fenomenalny
Dużo pracy włożyłaś dzięki czemu widać efekty..
Będę do Ciebie zaglądać i jak mogę pytać się o rady?

Mam pytanie odnośnie placu zabaw, sami robiliście? Czy może masz od producenta? Jeżeli ta druga opcja to chciałabym jakieś na niego namiary jeżeli to nie problem?
ana_art 22:36, 11 wrz 2014

wiunia napisał(a)

Owszem kochana oczywiście, że pomogłaś Miałyśmy z Kasią BusyBee dylemat co ile cm powinny być posadzone hortki phantom, bo opisują w necie, że co 150cm, limki zresztą też. U Ciebie te szpalery hortek są cudne więc chciałyśmy wiedzieć jak sadziłaś
aaa phantom podobno większy...
ana_art 22:38, 11 wrz 2014

aajja napisał(a)
Zastanawiam się kiedy znajdę czas aby na dłużej się zatrzymać w Twoim ogrodzie.. Fenomenalny
Dużo pracy włożyłaś dzięki czemu widać efekty..
Będę do Ciebie zaglądać i jak mogę pytać się o rady?

Mam pytanie odnośnie placu zabaw, sami robiliście? Czy może masz od producenta? Jeżeli ta druga opcja to chciałabym jakieś na niego namiary jeżeli to nie problem?
Jeśli tylko będę mogła pomóc, pomogę Plac projektowałam a firma go wykonała, niestety nie mam namiarów, umknęły mi a nie myślałam wtedy by zapisywać...
kamasja 23:00, 11 wrz 2014

Ana w Auchanie widziałam dzisiaj czosnki duże pojedyncze cebulki po 12 zł to dużo czy mało?
Sebek 23:16, 11 wrz 2014

kamasja napisał(a)
Ana w Auchanie widziałam dzisiaj czosnki duże pojedyncze cebulki po 12 zł to dużo czy mało?

W Janinie po 3,29 albo po 3.99 W L. po 15 września będą po 6.99 dwie sztuki Także w Auchan strasznie drogie Pozdrawiam

Pozdrawiam i Ciebie Ana, cebulki kupiłem wczoraj
kamasja 23:18, 11 wrz 2014

ana_art napisał(a)

To niesprawiedliwe jak można mieć tak pięknie designersko. Twój ogród można oglądać z zapartym tchem o każdej porze roku. A dzieciaki cudniaste - to tak na marginesie jakbyś kiedyś szukała synowych
gardney 23:29, 11 wrz 2014

Byłam u Ciebie tysiące razy ale dopiero się teraz ujawniłam jako podglądacz mam zamiar obserwować nadal ponieważ twój ogród wciąż się zmienia, ciągle dosadzasz, przesadzasz dopracowujesz. Ciągle coś nowego się dzieje. Uwielbiam

Poza tym ten ogród tak myślę oddaje to jaka Ty jesteś - no po prostu robotna babka i tyle Lubię takich ludzi jak Ty
Gdzieś tam czytałam jak przerzucałaś 4 tony żwirku... Ja na jutro mam zaplanowane dwie przyczepy dachówki do przeniesienia w inne miejsce razem z bratem, bo zakładam trawnik od nowa, czas mnie goni bo to już późno na trawnik, już się miałam poddać że zostawię to na przyszły rok. Zwątpiłam w swoje siły, ale już się zbieram w sobie. Oj ogród to ciężka praca, kto nie spróbował ten nie wie i nie zrozumie, odwaliłaś KAWAŁ DOBREJ ROBOTY