Wygląda tak samo, pytanie czy będzie ta sama wysokość, ale to się okaże za jakieś dwa sezony jak się rozkręci w Twoim ogrodzie Jakby co to wiesz gdzie wołać
Lepiej obchodzic sie z psem tak, zeby wogole nie popelnial zadnych bledow super, ze idziecie na szkolenie. Szczegolnie indywidualne jest super. Ja mam jedna zasade- pokazuje psu co ma robic dobrze, zanim on wpadnie na pomysl, ze mozna to zrobic zle Osobiscie pracuje z psem po psiemu,mowia ciala.
Polecam ci do domu jeszcze dwie rzeczy na wieczory, kiedy to psy miewaja glupawki- zanim takowa sie wydarzy, lub zeby ja przerwac .Maty do lizania, ja swoje zamrazam, ale to zalezy czy pies wrazliwy czy nie.I dywaniki, w ktorych chowasz kilka przysmakow.Lizanie uspokaja i meczy, to samo uzywanie nosa. I mam nadzieje, ze trener pokaze wam jak nauczyc psa szukania schowanych rzeczy. Szczegolnie dla psa mysliwskiego super zajecie i dzieki temu nie przyjda mu glupoty do glowy.
Pięknie wygląda ten szpaler z różami Zdj z wyjazdu super widoki, zazdroszczę tak pozytywnie A te łodzie z klatkami to kojarzy mi się to z filmu,,Szczęki,,