Dzięki Ewelinka
Widoki owszem, bardzo fajne praktycznie cały rok. Ja jestem do nich przyzwyczajona,
ale jak ktoś do nas przyjeżdża pierwszy raz to się zawsze zachwyca
Hortki i niebieskie szałwie to oczywiście pokłosie ogrodowiskowej lektury
Mam jeszcze parę miejsc w ogrodzie, z którymi nie wiem co zrobić
Np. to, skarpa koło wjazdu do garażu. Jakoś nie mam veny do jego zagospodarowania
Chciałabym by była reprezentacyjna, w miarę zimozielona.
Od góry jest żywopłocik z bukszpanu, potem rząd lawendy. Klon i 3 umbry.
Nie wiem jak to skończyć Może jakiś helpdesk??
Szczere,najszczersze gratulacje.
TOP 100 współczesnych projektantow to jak Oskar !!! Cudownie, że to co robisz w Polsce doceniono wreszcie na świecie!
Gdyby krytycy obejrzeli metamorfozy pod Twoim wpływem naszych ogródów , to zgodnie ze slangiem ogrodowiskowym szczęki by im wpadly w krzaki
To dzieki Tobie codziennie jestem na forum od prawie 2,5 lat, to przez Ciebie w deszczu sadzę róże, to przez ciebie po jednym zdaniu ze brakuje w ogrodzie purpury przesadzam żurawki lime na georgia peach.
Owszem dzieki Luciano mam graby, ale dzięki Tobie zamiast budleji mam 7 purpurowych buków I jestem dumna że mam rabatę Danusiową
Buziaki dla Ciebie, Witka, Grzesia i całej ekipy Gardenarium. Życze aby ta publikacja przełożyla sie na kolejne wspaniałe zleceni i abyśmy mogli z wypiekami na twarzy oglądać nowe fotorelacje.
Po książkę już się ustawiam w kolejce a na CHFSh gdy będziesz miała wystawę dojadę nawet na rowerze
Jaki pyszny torcik!
Dziadkom się nie dziwię,
przy takim upale,
czad do łba nie idzie wcale,
Szampan, i z lodem woda,
teraz w lato taka moda.
To skąd ma być w głowie zamęt?
Jaki solenizant, taki traktament!
Karolince dużo zdrowia, słonecznych uśmiechów i bogatych rodziców,że o dziadkach już nie wspomnę.
Na tę rabatę ciągle nie mam koncepcji... Wiec jest misz masz trawkowo-żurawkowo-bukszpanowo-cisowy..... Pewnie praire fire znów zmarżnie...a z seslerią pierwsza znajomość, badamy sie.. A żurawki pewnie wypali słońce lub zjedzą opuchlaki...