Cześć
eee no to masz dla tego maleństwa w brzuszki moje wsadzone dziś kwiatuchy . mała spała to ja w ogród (z nainia elektryczną) potem jak się budziła to do wzóka , biszkopt w ręke i zanim doszła do siebie to z pół gozinki jeszcze szło popracować. ja jak sie wprowadzałam to w ciąży byłam chyba z 7 czy 8 miesiąc
niebieski to Little Artist a bordowy to... kupiony jako Princess D., ale widzisz że to nie ona, raczej Gravetye Beauty Martini jak je wybieram?- czytam o nich na dobrej stronie: http://www.clematis.com.pl/pl/informacje-o-roslinach/powojniki/498-odmiany I najbardziej lubię grupę Integrifolia i Texensis- poczytaj o nich. Ta druga grupa choruje czasem na mączniaka, więc lubi być w przewiewnych miejscach Mam jeszcze powojnika Hakure- nie mam fotki i Elf- ten to jest gość kwitnie baardzo długo i cudnie pachnie. potrzebuje tła bo jest delikatny w wyglądzie. Ten jest z grupy Viticella też bardzo fajna grupa
Jak tu tak zachwalacie powojniki to może i ja się skuszę Piękna ta Twoja księżniczka Madziu!
A na bramie zawisły stokroty
Hej Ewuś A ja się zastanawiam czy RT nie zacząć używać...HT za szybko mi idzie
Chyba szykuje się szał cisowy w tym roku
Kurczę co z tą pogodą? Naprawdę u Was tak zimno?? Aż się wierzyć nie chce Ja od poniedziałku w bluzie biegam po ogrodzie Jakieś szanse na poprawę widać w prognozach?
Ha, ha Wiedziałam Powiedziałabym coś o kolejnych trawach ale już poczekam
Aguś, ale masz fajnie z takim eMem Najgorszą robotę zrobi a dla Ciebie już tylko przyjemnośći czyli sadzenie