Bogdziu, też zaglądam ale czasu mi ciągle mało, i nie zawsze piszę.Buziaki.
Z KLEOME nie miałam szczęścia, a TROJESC KRWISTA od Elfika po dwóch latach taka się pokazała.
Hosta z białymi, dużymi kwiatami.
Biały KOSMOS lubię.
Twój liliowiec pokazuje kolejne pełne kwiatki, dziękuję.
Witam, któryś zaraz już goszczę w Twoim pięknym ogrodzie to zostawię słówko. Ogród bajeczny, taki na bogato. Ilość róż niesamowita. Bardzo ładna ta pierwsza róża w tym wpisie, a jeżówki to dosłownie, jak z obrazka. Pozdrawiam, zapisuje do obserwowanych i będę się wpraszać
*** Irenko, trawki podzielimy i podeślemy. Skorzystamy z Twoich bruner.
Las za Wasza sugestią przerzedzony, i nie tylko...
Widać pierwsze postępy, nawet specjalna trawka do cienia posiana.
Moja wisteria nadrabia zaległości, znów pokazuje kwiaty.
Po wczorajszych opadach wiele kwiatów się pokładło. Obraz żałosny. Wywaliłam wszystkie kosmosy, wszystkie malwy, sporo rudbekii i firletki kwiecistej. W opłakanym stanie kichawiec, na monardach mączniak
Trochę przerzedziłam ten mój busz. Przystrzygłam skyrocket'a, a M przyciął kilka gałęzi czereśni
W najbliższym planie wycięcie malin, które owocowały, liści truskawek i przycięcie wiśni. Mus je odmłodzić!
Ucieszyłam się, bo okazało się, że z siewu czerwonej pysznogłówki otrzymałam trzy! nowe kolory: biały, różowy a dziś dojrzałam lila!
Nic tylko siać monardę
Matka i córki
Muszę mu zrobić zdjęcie, jak wsiądzie do samochodu i jedzie od bramy do garażu, jaki dumny, i patrzy na mnie "z góry" jak zamykam bramę. Pozdrówka, Aniu.
U mnie czas hortensji. W tym roku nawet ogrodowe zakwitły, co im się zdarza rzadko.
Ja lubię te i te, a brałaś jeżówkę do domu do wazonu? mnie dzikie koty ułamały kilka i wzięłam, wiesz jak pięknie rano pachniało w pokojuto są te bo jeszcze stoją