Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród, który ciągle zmieniam

Ogród, który ciągle zmieniam

Jag_58 20:39, 05 wrz 2014

bdan napisał(a)

Jagódko urlop bardzo udany, parę zdjęć wrzuciłam u siebie jakbyś chciała zobaczyć

Danusiu byłam u Ciebie ,super lawenda i nie tylko
Jag_58 20:42, 05 wrz 2014

Gocha napisał(a)
Jagódko, bardzo Cię przepraszam ale ta ostróżka biała nie miała wogóle nasion. Nie mogę Ci niestety przesłać. A obiecałam Ci i zawiodłam a właściwie to roślinka zawiodła. Może w przyszłym roku jak będzie większa. Bo w tym roku ja ją przesadzałam i to odchorowywała. Buziaki

Gosiu nic sie nie stało ,porozglądam sie w szkółce może znajdę
Gosiu czy ciemierniki nadal Cie interesują ????
pozdrówka i buziaki
Jag_58 20:47, 05 wrz 2014

marta_d napisał(a)
pozdrowionka i uściski z okolic Zielonej Góry

Martuś tez Cię ściskam mocno i przesyłam buziaki
Jag_58 20:48, 05 wrz 2014

Kasya napisał(a)
Piekne masz trawki, oczywiscie nie tylko trawki, ale teraz one przykuly szczegolnie moja uwagę

Kasiu trawki to cały urok jesieni ,tez je bardzo lubię ,jeszcze musza zakwitnąć zebrinusy
Jag_58 20:56, 05 wrz 2014

Aniulka napisał(a)

Ale prześliczny zegar z poidełkiem masz Jagódko w swoim ogrodzie Uwielbiam takowe A mogę prosić o zdjęcia z bliska?

Aniulek dziękuję poidełko to dzieło mojego M i nasz wspólny pomysł jestem zadowolona bo takie troche niepowtarzane przesyłam zdjęcia z bliska buziaki

AgnieszkaW 21:20, 05 wrz 2014

Teraz dopiero załapałam, że to zegar z poidełkiem - dwa w jednym Muszę mojemu e-Mowi pokazać Buziaki
Jag_58 22:01, 05 wrz 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Teraz dopiero załapałam, że to zegar z poidełkiem - dwa w jednym Muszę mojemu e-Mowi pokazać Buziaki

Aguś to takie wash and go na tym drugim zdjęciu widze ,ze sie zaplątał wężyk ,juz go tam nie ma
22:11, 05 wrz 2014
Ooooo...niepowtarzalny,niesamowity majstersztyk,wielkie brawa za pomysł i realizację Zamówiłam swojego czasu żeliwny zegar,planowałam go umieścić w zagajniku ale potem odmówiłam zamawiając w to miejsce poidełko...bo nie miałam pojęcia jak ustawić zegar w stosunku do słońca
Bardzo mi się podoba poidełko zegarowe..zegar poidełkowy i jakże pasujący Jagódko do Twojego ogrodu.Jak ja uwielbiam takie cudeńka
Jag_58 22:53, 05 wrz 2014

Aniulka napisał(a)
Ooooo...niepowtarzalny,niesamowity majstersztyk,wielkie brawa za pomysł i realizację Zamówiłam swojego czasu żeliwny zegar,planowałam go umieścić w zagajniku ale potem odmówiłam zamawiając w to miejsce poidełko...bo nie miałam pojęcia jak ustawić zegar w stosunku do słońca
Bardzo mi się podoba poidełko zegarowe..zegar poidełkowy i jakże pasujący Jagódko do Twojego ogrodu.Jak ja uwielbiam takie cudeńka

Dzięki Aniulko za tak miłe słowa mąż rośnie za tak pochlebne słowa wiem Aniulko ,ze Ty lubisz takie małe rękodzieło , u Ciebie tez nie jedno cudeńko w ogrodzie pozdrówka i buziaki
23:03, 05 wrz 2014
Jagódko swój swojego zrozumie
Buziaki
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies