Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

Kasya 19:56, 05 wrz 2014

JulkAd napisał(a)
Zaś cebule na tapecie ogrodowiskowej...ja się skusiłam na trzy odmiany tulipków wczoraj, zobaczymy co z nich wyrośnie?, bo w B kupiłam

ja tez w B
cudne byly i napewno takie beda na wiosne
z ubieglorocznych bylam super zadowolona
Kasya 19:59, 05 wrz 2014

gierczusia napisał(a)
A teraz odrobina perwersji uchwycona w mikro ogrodzie kto wstydliwy niech zakrywa oczka bo siem zgorszyć można

Aaa i mam nadzieję, że nikt już nie powie , że nie wie jak wygląda opuchlak ..Noo dobra , może nie wie jak wygląda jeden pojedynczy ale juz wie jak wygląda 5 na raz
Nie muszę chyba dodawać ze to był ich ostatni raz w życiu

jak mozna cos takiego pokazywac, teraz beda mi sie snily koszmary
boguslawa_ma... 20:28, 05 wrz 2014

Elu jutro nie mogę jechać idę na dożynki-taką impreze działkową,a swoją drogą muszę uporządkować moja działkę dużo rzeczy wyrzucić ,bo u mnie się tak zrobiło jak u ciebie na tej łące za płotem jeden wielki bajzel.
Jakbym pojechała na te targi napewno bym głupot nakupowała.
AsiaK_Z 20:30, 05 wrz 2014

Cześć Elu. Ja z rewizytą. Chodzę po Twoim królestwie. Takie przytulne. Zaznaczam i pozdrawiam. Będę zaglądać
GosiaJoanna 20:37, 05 wrz 2014

Ja tez cebule dzisiaj dostałam jutro będe sadziła
gierczusia 20:41, 05 wrz 2014

Przez te paskudne deszczysko pochorował mi sie przetacznik Christa .. Załapał się na mączniaka i jeszcze plamistośc .. Wiecie..jak nie urok , to.......

Więc wieczorem wychodzę do ogrodu zrobić mu szałera z sody oczyszczonej , coby metodycznie było, raz na jedno a potem na drugie w miarę ekologicznie

Patrzę, a tu do wiciokrzewu podlatuje cos , co wyglada jak mikro kaliber..ma długą tutkę którą wkłada w wnętrze kwiatu i wysysa z niego nektar , pomarańczowe skrzydełka , które wibrują tak szybko , że wydają śliczny dźwięk ... Cóż ja się naskakałam ,żeby obfocić fffariata .. Łatwo nie było .. I już ciemnawo.. Ale przedstawiam Wam fruczaka gołąbka

GosiaJoanna 20:43, 05 wrz 2014

Wow u mnie tez bywa ten motylek koliberek ale kot go gania :/
gierczusia 20:48, 05 wrz 2014

GosiaJoanna napisał(a)
Wow u mnie tez bywa ten motylek koliberek ale kot go gania :/

Gośku ...u mnie kota niet .. Ale jest za to stara baba , co to z aparatem nadążyć nie umie
GosiaJoanna 20:50, 05 wrz 2014

gierczusia napisał(a)

Gośku ...u mnie kota niet .. Ale jest za to stara baba , co to z aparatem nadążyć nie umie

Hehehehe za tym motylkiem ciężko nadążyć
Kasya 20:51, 05 wrz 2014

gierczusia napisał(a)
Przez te paskudne deszczysko pochorował mi sie przetacznik Christa .. Załapał się na mączniaka i jeszcze plamistośc .. Wiecie..jak nie urok , to.......

Więc wieczorem wychodzę do ogrodu zrobić mu szałera z sody oczyszczonej , coby metodycznie było, raz na jedno a potem na drugie w miarę ekologicznie

Patrzę, a tu do wiciokrzewu podlatuje cos , co wyglada jak mikro kaliber..ma długą tutkę którą wkłada w wnętrze kwiatu i wysysa z niego nektar , pomarańczowe skrzydełka , które wibrują tak szybko , że wydają śliczny dźwięk ... Cóż ja się naskakałam ,żeby obfocić fffariata .. Łatwo nie było .. I już ciemnawo.. Ale przedstawiam Wam fruczaka gołąbka

ale cudo !
chyba nie widzialam go na zywo