Ojej jakie Ty je masz piękne.Nie, bo u Ciebie widzę tylko żólte liście, a u mnie najbardziej zółte są wszystkie łodygi, liście nie sa takie złe- jest mało zółtków.Te łodygi mnie niepokoją, na dodatek te liście mają jakieś pomarszczone.
Byłam dziś w sklepie [wiadomego typu] w poszukiwaniu cisów. Hurrra, po raz pierwszy wyszłam z niczym! tzn szkoda, że cisów nie było, ale przynajmniej nic nie kupiłam czego nie mam w planach. Prawie jak odwyk hehe.
Ale do rzeczy. Kiedyś pisałaś że lubisz klimaty śródziemnomorskie, prawda? Widziałam takie oto donice i pomyślałam o Tobie... choć nie sądzę żeby pasowały do tego co teraz masz, no chyba że dziewczęta stwierdzą innaczej. Ten niebieski jest taki energetyczny i fajnie się odbija na tle bieli albo szarości Ale takich się naoglądałam w Grecji ...
daj znać czy usunąć.
Poszłam sobie do ogródka,
napotkałam krasnoludka.
- Dzień dobry krasnoludku.
Co ty robisz w mym ogródku?
- Pająkowi szyję sieci,
słowikowi bawię dzieci.
Zbieram nektar z kwiatów złoty,
bardzo dużo mam roboty.
Pozdrawiam gorąco Danusię i Sebastiana- bez którego forum nie byłoby takie samo - dobra duszyczka z niego jest- jak ten krasnoludek w ogródku
Przyszłam się przywitać.
Masz rację Kasiu to jest Rudbekia. Czytałam o Twoich rozterkach i zwątpieniach. Widziałaś jak wyglądał mój ogródek na początku pokazałam na stronie 23, 25, 28 Wtedy też myślałam tak jak Ty. Zacznij tylko a sama się przekonasz, że to jest możliwe.