U Finki.......
Wpadła szalona......
Oczy rozbiegane,
widzę pierwiosnki!
Za nimi bukszpany!
Wielość wyborów....
coś do koloru?
A może lepiej bez schematu?
Cóż wziąć? Może wszystko?
Och,po co mi było Ogrodowisko?
Nakupię dużo,może mnie M nie złaje?
Zapakowane roślinki,
W ogrodzie będzie czas wiwatów.
Dziękuję ,Marto!.......Ja to .mam farta!
za nadbagaż nie zapłacę mandatu!
Która ze zlotowych dziewcząt to była?......... A może mi się przyśniła?
Danusiu kochana, dziękuję, ty umiesz te fotki trzaskać, jak i kiedy nie wiem, bo cały czas przecież zajęta byłaś, a to opowiadaniem a to udzielaniem odpowiedzi na pytania, albo i zmęczona przecież, bo wy z Witkiem to maraton prawdziwy zaliczyliście
któreś wybiorę to pierwsze pokazuje całą moja naturę, tak naturalnie, taka jaka jestem
Skoro mam Danusiu oficjalne pozwolenie na wykorzystanie Twojego zdjęcia - to jak najbardziej Mam nadzieję, że podołam technicznie...
Aaaa i uprzejmie donoszę, że miskanty, które przytulam już posadzone
Świetne zdjęcie!!! Cała Aga nasza Wieloszka czyli Mała Ogrodniczka Wielka charakterem!!!
wiem, wiem, dziękuje bardzo. Byłam w odwiedzinach u Ciebie wczoraj wieczorem, i ledwo przez to wstalam dziś do pracy... I jeszcze nie zdążyłam wszystkiego obejrzeć ! Przecudnie u Ciebie..... Idealnie wprost. Będę często wpadac !
Super, a długo taką kosodrzewinę można utrzymać w donicy, bo pamiętam, że gdzieś było napisane, że po pewnym czasie żółknie i wygałaca się.
A świerk serbski to do cięcia pewnie?
Cisów zawsze się bałam, że przemarzną, z choiną zaś kompletnie nie mam doświadczenia.
A śliwa wiśniowa pięknie wygląda na tarasie, przynajmniej w wykonaniu Gardenarium Koniecznie muszę też dla niej znaleźć gdzieś miejsce -trzeba ją ciąć często?
Skoro mam Danusiu oficjalne pozwolenie na wykorzystanie Twojego zdjęcia - to jak najbardziej Mam nadzieję, że podołam technicznie...
Aaaa i uprzejmie donoszę, że miskanty, które przytulam już posadzone