Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Martek 15:30, 26 cze 2012

Spóźnione lecz szczere.
Zdrowia i wszelkiej pomyślności w każdej dziedzinie życia Danuta
Białe to u mnie aktualnie pełne rumianki więc jednak róża ...

monteverde 15:39, 26 cze 2012

Danusiu jak tam różyczka, przeżyła?
barbara_kraj... 18:55, 26 cze 2012

Gardenarium napisał(a)
Będzie miał, znam go

Danusiu, Ty masz SKARB nie męża!!! Wzajemnie się uzupełniacie!

P.s. wreszcie Chopina mam, i kwitnie!
anieszka 21:02, 26 cze 2012

Oj jj ja też jestem pod wrażeniem Witka
grama 22:09, 26 cze 2012

Danusiu, spóźnione, ale najlepsze życzenia, wraz z rocznicowym wspomnieniem miłego spotkania od G. i M.
Gardenarium 22:58, 26 cze 2012

Ewa napisał(a)
Danusiu, dziękuję za kulki świeczniki od Kasi już je mam, Sylwia mi przywiozła

Świetnie Ewciu, już widziałam u Ciebie na wątku rano, jak robisz przymiarki. Pod rząd najlepiej wyglądają

Instagram Ogrodowiska
bociek 23:03, 26 cze 2012

Danusiu, wybacz skandaliczne spoznienie i przyjmij moje najserdeczniejsze zyczenia imieninowe.
A zycze Ci zdrowia, dalszego rozwijania pasji, powodzenia w biznesie, szczescia w zyciu osobistym i zawodowym, wielu Przyjaciol wokol i.... OGRODOW POKAZOWYCH pod szyldem GARDENARIUM
I... dzieki, ze jestes

Gardenarium 23:06, 26 cze 2012

malwes napisał(a)
Danusiu, pamiętasz swoje początki jako projektanta? Jak to się zaczęło? Twoj pierwszy klient, pierwszy projekt dla kogoś? Było ciężko? Jak wyglądały Twoje pierwsze prace - łatwo Ci było spełnić wyobrażenia klienta czy też te pierwsze projekty odzworowywały Ciebie? Wracasz czasem odwiedzać "swoje" pierwsze ogrody?

Pamiętam. To praca, którą dostałam z ogłoszenia. Kupiłam "wyborczą" i było ogłoszenie typu: "potrzebuję osobistego ogrodnika do ogrodu przy starej willi" - zgłosiłam się, pokazałam programy z telewizji WOT, gdzie wystąpiłam dwa razy w latach 1994-1995 i dostałam pracę i pomocnika, pana Włodka i przez kilka lat urządzałam ten ogród i opiekowałam się nim. Po kilku latach znów miałam tam co robić. Mowa tu o moim pierwszym ogrodzie, który nazywa się "Ogrodowy salon", Obejrzyj ten wątek i program pod linkiem

https://www.ogrodowisko.pl/watek/652-ogrodowy-salon-nad-woda

Potem robiłam "Ogród niebieski" na małym osiedlu domków. Ogrodowy salon zgłosiłam do konkursu Muratora i dostałam od razu II miejsce, To była przepustka do "lepszego świata" bo dzieki temu konkursowi dostałam wiele zleceń na Wilanowie, m. in. Ogród z zapożyczonym krajobrazem - w 2001 roku Najpiękniejszy ogród w Polsce, opublikowany w "Domach Jednorodzinnych" - kolejna przepustka do pracy w Kwietniku przez 6 lat

Można powiedzieć, że zaczynałam od razu "wysokimi lotami", ale dzięki temu mam pozycję na rynku ogrodniczym w Polsce. W tym roku zostałam zaproszona do JURY na Zieleń to życie, tylko 5 osób w Polsce. Będę oceniać innych.

Instagram Ogrodowiska
kaisog1 23:10, 26 cze 2012

Gratuluje zaproszenia Danuś!
Gardenarium 23:10, 26 cze 2012

Martek napisał(a)
Spóźnione lecz szczere.
Zdrowia i wszelkiej pomyślności w każdej dziedzinie życia Danuta
Białe to u mnie aktualnie pełne rumianki więc jednak róża ...

Ale jaka ładna dziękuję

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies