Jaka lista?? .. u Ciebie tylko białe I oczom nie wierzę...zguba sie znalazła.. abo to ja sie zgubiłam.... i fotki z białym nie mam dla Ciebie.. poszukam coś w starociach co nei pokazywałam..
Nie mam... gdzieś miałam białe floksy.. zwykłe i pełne.. ale sie zgubiły
Mam tojeść purpurową.. jeszcze nie znalazłam dla niej towarzystw. póki się nie rozrośnie... za rok myślę, że wypełni całą przestrzeń
Namiar poszedł na PW... wybór na stronie jest słaby, trza ustalać prywatnie..
Niepasujące żółtki chyba do tych przesadzę... muszę tylko coś wysadzić.. ale teraz nie mam czasu na swój ogród, bo walczymy z koleżanka u niej Razem sie fajnie robi I fajnie gada Czas leci szybciutko .... i pasuje nam trochę żurawek zamówić ..
Kasiu miejsca według mnie wybrałaś bardzo dobrze żurawka fajnie rozświetli ten zakatek,może byś dała jeszcze piętro pośrednie np.trawkę rozplenicę japońską albo jakąś bylinkę rh przy sośnie będzie miał dobrze ,jak rh podrośnie mozesz skrócić lub podciąć gałęzie wysyłka blizej końca lata zapisałam buziolki dla dwojga
Marta dziękuję za odwiedziny
w domu unosi się zapach lilii i floksów. W ogrodzie cudnie pachnie maciejka.
Dziś podlewałam solidnie całość i zauważyłam, że jeżówki z bylinowego naprawdę mocno się rozrosły. Co mnie niezmiernie cieszy. Polecam gorąco tamten materiał
Niestety nie mam nowych zdjęć nadrobię weekend.
Pierwszy kosmos przybył nie wiadomo skąd.. chyba ptaki przyniosły nasionko.. i teraz sam sie rozsiewa. Dostałam nasionka od dziewczyn z ogrodowiska i teraz będę mieć różne.. ale upychałam gdzie sie dało i są na razie przygłuszone.. pocieszam sie, ze to rośnie bardzoooo wysokooo .. i jak wybujają to będą widoczne
Dziś pokazał się nad roślinami biały Bo jasno różowe to samosiejki..