Za to Twój kwatek na jednej łodyżce ma już 2 kwiatki.. i wypuścił kolejny pęd.. już czwarty. Drugi skrętni ma pąka, ale kolor nie wiadomo ..
I jeżówki...
Dajano, ja na emeryturze mam wciąż za mało czasu, a Ty kobieta pracująca...
Spotkanie bardzo mile wspominamy, też mamy za co dziękować. Pozdrawiamy serdecznie.
Dalia karłowa
Floksy pachną pięknie.
Niecierpki jak różyczki.
Niedziela była na wyciepywanie... leżenia u mnie nie ma... ja nie leżę, i kfiatuchy też maja zakaz.. Wyciepałam też co prawda nie leżące, ale.... trzykrotkę... trochę koleżance jeżówek kwitnących, może przeżyją przesadzenie..
Tym razem doczytałam wczoraj.. historia klona..... i nie wierz, że będzie mały.. u mnie ma przyrosty ok. 1,5 metra w rok Nazywam go klon potfffór..
Ale też mam dwie hortki na patyku.... lokalizacje nie najlepsze, ale hortki super..
I mam jaszczurki, w stałych miejscach.... zawsze tam są Szara bardziej płochliwa i zawsze ucieka..
Dwa elementy już wspólne.. a klon będzie trzeci.... i coś może sie znajdzie..
Nie wiem czy takie masz, jeśli nie to może spodobają Ci się.
Na górze ta ciemniejsza Crown Princess Margareta a niżej Teasing Georgia. Obie w tym roku zachwyciły mnie. Szczególnie Teasing, kwitła bardzo długo, kwiaty długo trzymają się i jest zdrowa. Jeśli chciałabyś żółtaska, polecam Jedna z lepszych róż jakie mam.
Bardzo wszystkim dziękuję za wpisy .wybaczcie że nie odpowiem na wszystkie pochwały ,powiem zbiorowo że skromność każe mi powiedzieć że w realu to trochę to inaczej oceniam a już po miesięcznej niebytności w ogrodzie to mam wyraźne obawy co do tych ocen ...
Ja już o byczeniu zapominam od jutra muszę ogród doprowadzić po remontach i urlopie do stanu używalności ...trawa zżółkła do reszty ...róże już przekwitnięte obcięte ...a trawa zapanowała na rabatach ..za to urlop się udał ...