Gosia Jak się cieszę, że Cię poznałam, że poznałam Twojego eMa Jesteście cudownie serdeczni, mili - emanuje z Was radość życia która udzielała się i nam Pokazałaś wspaniałe zdjęcia ! Pięknie podpisane Do zobaczenia
Agatko nie wiem jakich słów użyć aby podziękować za cudowny dzień w Waszym towarzystwie Dzięki za te pyszności wszystkie i widoki cudowne i atmosferę rodzinną i serducho Więcej pisać nie będę bo wiesz że cię kofam Twój ogród w moim obiektywieW realu oczywiście piękniejszy Gosiaczku dziękuję ci bardzo za piękne słowa, nie wycackałam ogrodu, na nasze spotkanie, wiele mu brakuje doskonałości i szlifu, ale byliście u mnie, i to jest najważniejsze, że mogliśmy być razem i z naszymi eMami to jest cudowne, że oni też w tym naszym życiu ogródkowym uczestniczą i nas kochają
Kasiu, znowu zajrzałam cudowności pooglądać
MałaMi- Oskar ogrodowy za zapiernicz to na pewno Przyjmuję Zasłużylam hihihi prawda że skroman kobitka ze mnie Ala- pytasz o tę ciemną trawkę duża i cieńką - to rozplenice a jasne to carex frosted curls. MArzenko- oto igiełki
Wow! Kasia ten przetacznik jest bombowy Ale cudeńko . A co to za fajne pnącze pnie się po drzewie przy domku narzędziowym? Czyżby to ta fajna dwukolorowa winorośl?