Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dudusiowy ogród kiedyś tu wyrośnie...

Dudusiowy ogród kiedyś tu wyrośnie...

ModraSowa 00:43, 25 lip 2014

tabliczkaznapisem_ucze_sie napisał(a)
Jak Igor zacznie sam stawiać kroczki, to mu kupie. Bedzie przy okazji trenował chodzenie.

Ja od tygodnia mam taką kosiarę,mój Tata dostał gratis przy zakupie swojej spalinowej. Filu nie wypuszczał jej przez dwa dni z rąk
MamaMagda 09:59, 25 lip 2014

no to będzie zakrapiana imprezka

O! Spirytus, mówisz? Może być spirytus. Niech no tylko przestanie padać i zaraz się tam udam.
ryska 19:20, 25 lip 2014

Hej dziękuję Wiesz za co. Czytam, że Igorek robi postępy, pewnie na tych ekologicznych warzywkach Pozdrawiam gorąco.
tabliczkazna... 00:32, 26 lip 2014

Ryska, specjalnie dla Ciebie moje w końcu podwiazane pięknoty...

Paliki nie sa zbyt wyjsciowe, wiem, ale jak to mówią "lepszy rydz niz nic"
MamaMagda 15:05, 28 lip 2014

jakie paliki?! dopiero je zauważyłam jak dwa razy przeczytałam i zaczełam szukać
kwiaty są cudne! jeszcze fotki poproszę

Ryska, specjalnie dla Ciebie moje w końcu podwiazane pięknoty...

Paliki nie sa zbyt wyjsciowe, wiem, ale jak to mówią "lepszy rydz niz nic"
tabliczkazna... 22:15, 28 lip 2014

A proszę widok za dnia...

I rzut oka na cała rabate:

tabliczkazna... 22:25, 28 lip 2014

Frontowa i moje leniwe pelargonie Turkish Coffee, co to rosna wzwyż zamiast kwitnąć oraz Fringed Pink Aztec - nie do zdarcia. Wczoraj wycielam zaschniete kwiatostany, dziś znowu już kwitną

No i moje ulubione wrzosowisko, które w większości przypadków już jest dwa razy większe niz było. Begonie oszalaly, miały po 5 kwiatków, kiedy je kupiłam
Niezła mam łąkę u sąsiada, co? Biała folia sie nie przyjmujemy, jest tu chwilowo.
ModraSowa 23:18, 28 lip 2014

Marta, aż trudno uwierzyć ile to się zmieniło przez kilka miesięcy. Fajnie,że widać efekty Twojej ciężkiej pracy. Nie cukruję Ci ,poprostu chce,żebyś była z siebie dumna, bo wiem ,ze lekko nie jest. Trudno wygospodarować czas na ogród przy małych dzieciach.
Zasiałaś w mojej głowie myśl o wanilkach, pisałaś wcześniej, że są nawet ładniejsze od limek. Zasięgnęłam inf. jak radzą sobie na słońcu i biorę je pod uwagę przed moim tarasem.
Begonii za bardzo nie lubie, ale trzeba im przyznać ,że mało co im dorównuję jesli idzie o czas kwitnienia, toteż mam trzy sztuki
Ta jasna trawa to hakone? i masz tna tej rabacie też anabel?
I dziekuję Ci, pięknie mi pożyczyłaś
malkul 23:20, 28 lip 2014

A mogę się przyczepić? jak dla mnie zbyt widoczne podwiązanie hortek, wiem że się kładą, sama się zastanawiam jak zrobie u siebie jak przyjdzie mi się z tym zmierzyć
ModraSowa 00:04, 29 lip 2014

malkul napisał(a)
A mogę się przyczepić? jak dla mnie zbyt widoczne podwiązanie hortek, wiem że się kładą, sama się zastanawiam jak zrobie u siebie jak przyjdzie mi się z tym zmierzyć

Są takie specjalne obręcze, nazywa sie to "podpora ogrodowa roślin"