Dzień dobry Grażynko. Przeoczyłam twój ogródek, a taki kolorowy. Zaczęłam czytać początki u Danusi i natknęłam się na Ciebie. Więc zaglądam do ciebie od początku i od końca i sama nie wiem z której strony pooglądać. Zaznaczam wątek i pozdrawiam.
te zdjęcia trzeba powtarzać , bo cudowne lato przedstawiają ....monardy w tym roku u mnie zniknęły ...nie wiadomo dlaczego ..chyba je coś zeżarło ..ale taką ilość ? jarzmanka cudowna a ja jakoś jej nie doceniam ..chyba ją do traw przeniosę , bo w kocimiętce zniknęła
Moja szczepiona trzmielina. Obraz nędzy i rozpaczy. Co jakiś czas odłamuję suche kawałki. Nie wiem co jest z nią nie tak. Może miejsce jej nie służy. Chyba mam dla niej nowe miejsce
Witam wszystkich
Zeby nie dac sie zwariowac dla zdrowia I zeby sie za duzo na boki nie odlozylo w czasie mojej przerwy w pracy chodze przez 45 minut
Dzisiaj sfotografowalam trase I chcialabym sie z Wami podzelic jakie mijam widoki
to jest kosciol ale nie katolicki
Moja miała tylko jakieś 70 cm, u Ciebie ma cień więc jest wyższa zakwitnie w połowie sierpnia połowa wrześniaa Alba jeszcze później lubi kwitnąć, więc trzeba uważać na przymrozki i w razie czego coś na nią narzucić staram się ograniczać kwiaty bo bym musiała pół nocy siedzieći wklejać
Może nie będzie tak źle , może uda się uratować
Jeszcze uporządkuję dół posadzę coś dołem (a napewno jałowiec) i może nie będzie źle , może uda się uratować drzewo