Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Kasik 22:46, 24 lip 2014

Alisonek napisał(a)
Kasiu a co powiesz na sobotę 23 sierpnia? bo kombinuję kiedy Was nawiedzić z rodziną musze opracować plan wycieczki bo to będzie wyprawa na 2 dni

Jestem jak najbardziej za. Nie mam planów na żaden wyjazd, tak ze zapraszamy serdecznie.

Nie wiem czy do tego czasu będę miała już miód, ale postaram się. Zawsze jadę po niego we wrześniu, w tym roku zrobię to najwyżej wcześniej. Kuzyn jest w Grecji na wakacjach i musze poczekać troszkę.

Buziak
Kasik 22:48, 24 lip 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu w sobotę będzie ładnie Ja też gości mam i planuję kawkę w ogrodzie Musi być ładnie i kropka Buziaki

Gosieńko no jeśli tak mówisz, to ufam, że tak będzie. Przyjeżdża do mnie moja chrzestna, a jej mąż z rodziny ogrodników- to Wiesz- musi być ładnie.

Buziaki
JulkAd 22:59, 24 lip 2014

Kasiu jeszcze tylko jutro ma być brzydko, a później nie będzie tak źle...trzymam kciuki za pogodę podczas wizyty Rodzinki
Kasik 23:04, 24 lip 2014

JulkAd napisał(a)
Kasiu jeszcze tylko jutro ma być brzydko, a później nie będzie tak źle...trzymam kciuki za pogodę podczas wizyty Rodzinki

Dzięki Jula. Oby tak było.
Alisonek 23:14, 24 lip 2014

Kasik napisał(a)

Jestem jak najbardziej za. Nie mam planów na żaden wyjazd, tak ze zapraszamy serdecznie.

Nie wiem czy do tego czasu będę miała już miód, ale postaram się. Zawsze jadę po niego we wrześniu, w tym roku zrobię to najwyżej wcześniej. Kuzyn jest w Grecji na wakacjach i musze poczekać troszkę.

Buziak

na razie pytam, żeby wiedzieć jak planować
i pamiętam jak pisałas że w Przytoku maja sierpniu miec dostawę, a oni w sobotę pracują?
Grzes 07:15, 26 lip 2014

Kindzia napisał(a)
Pada spokojnie? U nas wczoraj było dość obficie, dzisiaj rano już tylko mrzyło. Teraz już pogodnie i bez upałów. Czyli to, co tygryski lubią najbardziej. Żeby jeszcze plecki nie bolały...

Ściskam

P.S. Powiedz Grzesiowi, że potrzebuję c.d książki, skręci mnie!

Przykro mi za to skręcanie, ale póki co dalszy ciąg gotów w ok 70% i stanął - w miejscu oczywiście, a ta franca Wena też chyba czym innym zajęta bo nic a nic mnie do pisania nie goni.
Może w zimie się uda - ale wiesz, nic na siłę, bo to nie piekarnia. Obiecuję, że jak skończę, to będziesz pierwszym krytykiem, ok?
Grzes 07:35, 26 lip 2014

A u nas dzisiaj rano mgła - czyżby zapowiedź wczesnej jesieni?
JulkAd 08:12, 26 lip 2014

Miłego dnia, pogody na dzisiaj ....i u mnie mgła za oknem, chociaż w centrum miasta
hanka_andrus 08:20, 26 lip 2014

Buziaczki z podziękowaniem.
Kasik 08:34, 26 lip 2014

Kilka fotek.