Witaj Eda wpadlam z rewizytą rajski zamknięty zapraszam do Kwiatowego ogródka Monteverde śliczna ta orientalna czarnuszka, nasionka sama wysiewałaś? zostawiam kwiatucha na 200 stronkę i pozdrawiam
Kosmos
Witaj Iwonko wpadam z rewizytą i zapraszam do Kwiatowego ogródka Monteverde ogród rajski jest już zamknięty i rzadko tam bywam na przywitanie zostawiam kwiatucha
Molineux(Ausmol)
Witaj Paula wpadłam z rewizytą dziękuję za wpisy w Rajskim,ale ten wątek jest zamknięty i zapraszam do Kwiatowego ogródka Monteverde zostawiam Octavię Hillna przywitanie
Moje wspomnienia pourlopowe...........oczywiście fotki utrzymane w temacie i w klimacie Ogrodowiskowym............
Tak wyglądaja fragmenty promenady nadmorskiej u naszych zachodnich sąsiadów....okolice kąpielisk Bansin, Heringsdorf i Albeck...niedaleko Swinoujścia
Moje tegoroczne odkrycie - śmiałek darniowy w odmianach Goldtau i Bronzeschleier. Mam je już kilka lat ale dopiero tej wiosny posadziłam je tak, że mogę je oglądać ze wszystkich stron. Fruwające chmurki kwiatostanów oglądane pod słońce są zachwycające. Znajdą się w wielu miejscach na rabatach
pod białą doniczką jest bluszcz 3klapowy
musiałam go tak przysłonić bo słońce ugotowało mu młode pędy, powinien odbić
trochę wyżej mam wsadzonego iglaka płożącego (malutki ale urośnie)