Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kosolkowa Pasja

Kosolkowa Pasja

agatanowa 23:48, 02 sie 2014

kosolka napisał(a)

oj! Czyżbym się pomylila?? Prawie pewna byłam ze to liatra- w biedr kupowałam w zeszłym roku..

ja Ci pokażę, jak wygląda przywrotnik ostroklapowy (alchemilla mollis)według biedry (kupowałam wiosną):

wyrosła oczywiście tawułka
kosolka 07:08, 03 sie 2014

Dzięki Agata! Jutro zaraz kupię target. Marketowe wpadki są, wiem o tym Ale przy liatrze to się będę upierać Pstryknę jeszcze jedną fotkę później.
kosolka 08:41, 03 sie 2014

A to znalazłam pod moją kalinką Wyciągnęłam- mają ładne korzonki. Może dadzą radę i będę miała jeszcze trzy Roseum-ki?
agatanowa 10:05, 03 sie 2014

wpsaniale! Kalina jest cudna Kwitła w tym roku? Masz zdjęcia?

Ja mam młódkę kupiona w tym roku, mała jeszcze, taka ze 100 cm

Liatrze cyknij zdjęcie z bliska i na listki Ja tez swoja drogą mam liatry z biedry, mi się białe dostały, a fioletowe mam od Zawitki
Co do tej rabatki z Yvoną, to muszę obejrzeć rzut, ale Asia zawsze fajne rzeczy podpowiada, cudnie komponuje rosliny
kosolka 12:47, 03 sie 2014

Kwitła, chociaż malutka Nie mam zdjęcia niestety.. Już ktoś też mnie o nią pytał.. Fajnie jakby urosły te maleństwa!
agatanowa 13:00, 03 sie 2014

kosolka napisał(a)
Kwitła, chociaż malutka Nie mam zdjęcia niestety.. Już ktoś też mnie o nią pytał.. Fajnie jakby urosły te maleństwa!

pewnie! Masz tyle do obsadzenia, że spokojnie znajdziesz dla nich miejsce i bedziesz miała bajecznie pachnący zakatek na wiosnę
asiach 21:27, 03 sie 2014

kosolka napisał(a)
Ponieważ już mam, to wrzucę (w końcu!!) plan działki z wymiarami, plus wymiary rabat.

Pytanie może z pokroju tych dziwnych - A te rabaty już są, czy to jest w planach?
kosolka 21:43, 03 sie 2014

Asiuniu, ja to za pokrętnie i za dziko gadam chyba Pierwsza na rysunku już jest, poobsadzana nawet. To ta o którą się radziłam. Pamiętasz? Tawuły van Heutte, krzewuszki i vanikli plus derenie i - po wysłuchaniu uwag tutaj - zimozielone jakies. Zimozielone jeszcze nie wiem jakie i w którym jej miejscu. Druga i trzecie - oddarnione, wstępny kształt nadany. Jeszcze puste, kształt do zmiany ewentualnej.
21:45, 03 sie 2014
O matuńko Kosolku jaki szczegółowy plan działki i rabat,latałaś z metrówką?
21:48, 03 sie 2014
I wiesz co?? Szukałam domu...i myślę...zapomniała narysować domu...ale teraz go dojrzałam...Ty faktycznie masz sporą działkę no i jakie pole do popisu
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies