Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 11:00, 03 sie 2014

Nallar napisał(a)

Gra światła, niezłe.

Dzięki Ewciu, uwielbiam grę światła w ogrodzie. Marzy mi się kiedyś takie podświetlenie niektórych roślin. Ale byłoby super .
Katkak 11:02, 03 sie 2014

kasiek napisał(a)
Rany Kobieto ale szalejesz! Ale jak super! tuje rewelacyjne - gdzie je nabyłaś i za ile?
No i zawilec sie obudził z milinem - piekne!
Cieszę sie że tak Ci ładnie wyszło, szmaragdy naprawdę są pięne, rozna w miarę szybko i nie brązowieja na zime a przede wszystkim sa wąskie!
Super Kasiulka - ciesze sie razem z Tobą. A pochwały za sadzenie nalez sie pewnie eMusiowi

Kasia te tuje to Twoja zasługa, przecież , sama takie rozwiązanie mi podsunęłaś za co jestem Ci niezmiernie wdzięczna . Tuje kupiłam w jednej ze szkółek blisko mnie, mają aż 120cm, a kosztowały 20zł za sztukę. Nie wiem, ale wydaje mi się, że to bardzo dobra cena. Pochwały za sadzenie zdecydowanie dla emusia .
Ewa_w_ogrodzie 14:40, 03 sie 2014

Katkak napisał(a)

Kasia te tuje to Twoja zasługa, przecież , sama takie rozwiązanie mi podsunęłaś za co jestem Ci niezmiernie wdzięczna . Tuje kupiłam w jednej ze szkółek blisko mnie, mają aż 120cm, a kosztowały 20zł za sztukę. Nie wiem, ale wydaje mi się, że to bardzo dobra cena. Pochwały za sadzenie zdecydowanie dla emusia .

20 zł super cena, muszę w swojej okolicy poszukać takich szkółek, bo znam tylko sklepy ogrodnicze, ale tam ceny wysokie, a też będę potrzebowała 5 takich okazów. Chyba dwa szmaragdy i trzy cisy, tylko boję się tych ostatnich ze względu na dzieci. Posadzę z tyłu rabaty może nie będą skubać.
Jag_58 20:59, 03 sie 2014

Kasiu zakupy super i posadzone doskonale , kolory niebieski i czerwony przedzielony mahonią bardzo mi sie podoba
Katkak 21:03, 03 sie 2014

Jag_58 napisał(a)
Kasiu zakupy super i posadzone doskonale , kolory niebieski i czerwony przedzielony mahonią bardzo mi sie podoba

Dziękuję Jagódko
Katkak 21:05, 03 sie 2014

Ewa_w_ogrodzie napisał(a)

20 zł super cena, muszę w swojej okolicy poszukać takich szkółek, bo znam tylko sklepy ogrodnicze, ale tam ceny wysokie, a też będę potrzebowała 5 takich okazów. Chyba dwa szmaragdy i trzy cisy, tylko boję się tych ostatnich ze względu na dzieci. Posadzę z tyłu rabaty może nie będą skubać.

Ewcia ja miałam dużego już cisa jeszcze przed urodzeniem synka, na szczęście ciągle mu mówiłam, że nic sam nie może zrywać i nie zrywał. Ale nie namawiam, bo dzieci to dzieci. Ja na mojego dalej wolę patrzeć, bo wiadomo co dzieciakom do głowy strzeli? Pozdrawiam.
Katkak 21:20, 03 sie 2014

Jak mówicie, że tujki takie ładne, to jeszcze się nimi pochwalę, a co

Zaczyna kwitnąć floksik od Kasi

Katkak 21:25, 03 sie 2014

i na koniec nasza (w sensie moja i synusia) radosna twórczość - gąsienica z modeliny .
Ewa_w_ogrodzie 22:18, 03 sie 2014

Katkak napisał(a)
i na koniec nasza (w sensie moja i synusia) radosna twórczość - gąsienica z modeliny .

super, też lepimy z plasteliny ale nie wpadłam na to żeby je do ogrodu zabrać, jesteś niesamowita
Ewa_w_ogrodzie 22:25, 03 sie 2014

Katkak napisał(a)

Ewcia ja miałam dużego już cisa jeszcze przed urodzeniem synka, na szczęście ciągle mu mówiłam, że nic sam nie może zrywać i nie zrywał. Ale nie namawiam, bo dzieci to dzieci. Ja na mojego dalej wolę patrzeć, bo wiadomo co dzieciakom do głowy strzeli? Pozdrawiam.

Dzięki za wiadomość, cisy bardzo mi się podobają, mam jednego, chcę dokupić jeszcze 3 Szefowa mi poradziła, gdzie wsadzić wyższe iglaki na rabacie z lewej strony wejścia, będą z tyłu rabaty więc myślę, że dostęp dzieci ograniczony.

Jeszcze przed domem chcę wsadzić coś zimozielonego, wyższego i w miarę wąskiego bo rabata zmora jedna ma tylko 60 cm, ale bardzo pod ręką więc chyba będą tuje właśnie te, które u Ciebie podpatrzyłam.