Sebek mam do ciebie prośbę czy pamiętasz może i wiesz jak znaleźć zdjęcie schodów betonowych u Maji?? Danusia podawała i nie wiem gdzie (
Nie wiem za bardzo Danusiu o którą Maję chodzi - Popielarską czy naszą na forum?
Ale nie kojarzę takiego tematu. Jedynie kojarzę, że robiła jej przedogródek, ale nie został pokazany.
u Maji Popielarskiej Danusia pokazywała betonowe metoda na mokro może to coś ci podpowie?
A na dziś mam dla Was różyczkę
Podobno angielki nie kwitną drugi raz a mi w donicy wypuściły nowe pędy, choć chyba nie będą kwitnąć obficie - ale będą. Ale dziś jeszcze zauważyłem na nich mszyce - jutro popryskam.
Pojawił się u nas temat perzu i mam pytanie - czy wyhodowałem sobie taki piękny okazik?
Nie ma go u mnie dużo i ta kępka zniknie na pewno bo będzie tu znów przyszła rabata, ale gdzieniegdzie chyba doszukałbym się go w trawniku. Ale przyszły oprysk Bofixem powinien pomóc?
Sebek mam do ciebie prośbę czy pamiętasz może i wiesz jak znaleźć zdjęcie schodów betonowych u Maji?? Danusia podawała i nie wiem gdzie (
Nie wiem za bardzo Danusiu o którą Maję chodzi - Popielarską czy naszą na forum?
Ale nie kojarzę takiego tematu. Jedynie kojarzę, że robiła jej przedogródek, ale nie został pokazany.
Wiesz, one już przekwitały, miały nawet zawiązki nasion, do wazonu się nie nadają. Nasionka uzyskam z tych, co pozostały
Safoya, rośliny odrosną, u mnie też, a donicy szkoda, bo zapewne droga była Ale cóż, szkody w ogrodach zawsze są, Jest okazja na nowe, może lepsze rośliny, czy ozdoby. Co byśmy robili?