Nie wiem za bardzo Danusiu o którą Maję chodzi - Popielarską czy naszą na forum?
Ale nie kojarzę takiego tematu. Jedynie kojarzę, że robiła jej przedogródek, ale nie został pokazany.
Pojawił się u nas temat perzu i mam pytanie - czy wyhodowałem sobie taki piękny okazik?
Nie ma go u mnie dużo i ta kępka zniknie na pewno bo będzie tu znów przyszła rabata, ale gdzieniegdzie chyba doszukałbym się go w trawniku. Ale przyszły oprysk Bofixem powinien pomóc?
A na dziś mam dla Was różyczkę
Podobno angielki nie kwitną drugi raz a mi w donicy wypuściły nowe pędy, choć chyba nie będą kwitnąć obficie - ale będą. Ale dziś jeszcze zauważyłem na nich mszyce - jutro popryskam.
Sebek mam do ciebie prośbę czy pamiętasz może i wiesz jak znaleźć zdjęcie schodów betonowych u Maji?? Danusia podawała i nie wiem gdzie (
Nie wiem za bardzo Danusiu o którą Maję chodzi - Popielarską czy naszą na forum?
Ale nie kojarzę takiego tematu. Jedynie kojarzę, że robiła jej przedogródek, ale nie został pokazany.
u Maji Popielarskiej Danusia pokazywała betonowe metoda na mokro może to coś ci podpowie?
Nic - przykro mi. Nawet nie wiem za bardzo o co dokładnie Ci chodzi - o robienie schodów, czyszczenie?
pamiętam odcinek jak gość Mai pokazywał robienie donic z betonu z torfem. ,ale o schodach też sobie nie przypominam . a oglądam prawie wszystkie odcinki
pamiętam odcinek jak gość Mai pokazywał robienie donic z betonu z torfem. ,ale o schodach też sobie nie przypominam . a oglądam prawie wszystkie odcinki
Noo - albo obkładanie szmatką z betonem donic, żeby wyglądały ładniej