Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Moja pierwsza hortensja w ogródku. 16:37, 20 cze 2011

Do góry
Zbieramy? - no jasne. Będę zbierał chyba pół życia, ale i tak będzie się opłacać na tak szczytny cel

Moja pierwsza hortensja w ogródku. 16:35, 20 cze 2011

Do góry
Sebek zbieramy kasę na Anglię z Danusią, bo ja jednak byłam osamotniona w tym oglądaniu Wiednia przez pryzmat bukszpanów. A co innego z Wami
U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć 16:33, 20 cze 2011

Do góry
Za dwie lobelie i dwa wilczomlecze wyszło mi 7 zł.
Myślę, że one były po 2 złote, lobelie małe więc po 1,5
Ania z zielonego wzgórza :-) 16:29, 20 cze 2011

Do góry
Może miałaś jakąś gwałtowną burzę ostatnio - bo u mnie nawet od tego ułamywały się
U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć 16:28, 20 cze 2011

Do góry
No dobrze, dobrze - ciekawe ile Was było tak bardzo aktywnych jeszcze w zeszłym roku - pamiętasz?
Kubusiowo 16:27, 20 cze 2011

Do góry
Jeśli macie kosiarkę z koszem to ona powinna zbierać kamienie do środka - tak jak moja to robiła. Oczywiście co ileś czeka Was porządne przegrabienie, ale jak trawnik zarośnie to nie powinny już wychodzić.
U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć 16:26, 20 cze 2011

Do góry
Sebek napisał(a)

tymbardziej podziwiam !
ale może Ci łatwiej, bo od początku śledzisz posty, a jak ktoś nmowy wchodzi to mało jest do czytania i łatwo nadążyć

Rzeczywiście było nas mniej w styczniu, ale dużo osób się pojawiło i coraz bardziej może się pomieszać

Mnie się już pomieszało . Zazwyczaj muszę sobie posiedzieć chwilę i przypominać co i do kogo pisałam Trochę nas się już namnożyło, to i dobrze
Mój ogród :) 16:23, 20 cze 2011

Do góry
Jak dla mnie żywopłocik byłby fajniejszy
Moja pierwsza hortensja w ogródku. 16:21, 20 cze 2011

Do góry
Jakby był rzut beretem to myślisz żebym w domu siedział???

Przepięknie tam jest i cudnie bukszpany wyglądają
Ogród Sylwii od początku :) 16:06, 20 cze 2011

Do góry
Syla napisał(a)
A ja pozostanę przy sukcesywnym dokupowaniu ziemi i kory i tak nie mam gdzie tego przechowywać Po malutku zrobi się kiedyś całość Ale chęci się dobre liczą , dzięki Aniu

Ja nawet bym miał gdzie to przechowywać to i tak świeża musi leżeć trochę po podobno ma jakieś toksyny czy coś. Może w wakacje się skuszę i polecę z ciupagą do lasu i nazbieram sobie
U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć 15:57, 20 cze 2011

Do góry
Dziś kupiłem do nowej donicy 2 wilczomlecze diamond frost, dwie lobielie(podobno stojące ale dla mnie są wiszące) i jednego niecierpka - leciutko różowego. Niestety w sklepie zabrakło ziemi i nie mam jak tego zasadzić - dopiero w środę
Kubusiowo 09:05, 20 cze 2011

Do góry
Haniu jezioro będzie jeszcze lepiej widać gdy nasz Pan Koparkowy skończy pracę.... Miał dokończyć w zeszłym tygodniu ale zawarł jakis kontrakt na większa robotę i wiesz jak jest.... I tak już o niebo lepiej wygląda niż było

Sebek ja to się boję, że tych kamieni nie uda nam się usunąc i kosiarke rozwalimy w końcu.... M. wyniósł 12 wiader z kamieniami..... i końca nie widać

Justynko niestety nie mieszkamy tam To jedynie nasza działka. Wiele bym dała, żeby tam się przeprowadzić ale praca w Wawie trzyma.....

Ania zmęczona jestem strasznie ale tak zmęczona mogłabym być ciągle Pielenia będzie ale co mi tam.... przecież nie moge leżeć plackiem i nic nie robić, bo bym chyba zwariowała

Ela no mam nadzieje, że będzie to wyglądało co najmniej poprawnie hihihihi
Ogród Sylwii od początku :) 23:30, 19 cze 2011

Do góry
ana_art napisał(a)

To co jutro robisz?

Pewnie znowu rabaty

Jeszcze nie wiem jak poukładać dzień bo mam kilka wizyt u lekarzy i muszę pozwozić trochę ziemi i kory
We wtorek działam w ogrodzie z moim osobistym pomocnikiem o ile pogoda dopisze i bierzemy się za skalniak przy tarasie
A co do reszty to sponton. Muszę się rozejrzeć za roślinami po szkółkach i zacząć duże nasadzenia W końcu !!!

A pomocnikiem kto będzie???

Ciekawe ile już zużyłaś kory i ziemi na rabaty - liczyłaś to kiedyś?
Bo mi teraz jakbym chciał grubą warstwę to z 20 worków potrzeba.

oj napewno duuużo... ja u siebie zużyłam 100 duużych worów kory, ale mam grubaśno

grubaśno, czyli ile cm?a chwaściuchy wyłażą?
Ogród Sylwii od początku :) 23:27, 19 cze 2011

Do góry
Sebek napisał(a)

To co jutro robisz?

Pewnie znowu rabaty

Jeszcze nie wiem jak poukładać dzień bo mam kilka wizyt u lekarzy i muszę pozwozić trochę ziemi i kory
We wtorek działam w ogrodzie z moim osobistym pomocnikiem o ile pogoda dopisze i bierzemy się za skalniak przy tarasie
A co do reszty to sponton. Muszę się rozejrzeć za roślinami po szkółkach i zacząć duże nasadzenia W końcu !!!

Jednym kursem swoim autkiem przewożę 20 worków 80l ziemi. A że znalazłam super ogrodniczą ziemię opodal mnie to mam 2 km drogi do pokonania A ziemia super!!!
Ogród Sylwii od początku :) 23:27, 19 cze 2011

Do góry
Sebek napisał(a)

To co jutro robisz?

Pewnie znowu rabaty

oj napewno duuużo... ja u siebie zużyłam 100 duużych worów kory, ale mam grubaśno
Ogród Sylwii od początku :) 23:23, 19 cze 2011

Do góry
Syla napisał(a)

To co jutro robisz?

Pewnie znowu rabaty

Ogród Sylwii od początku :) 23:20, 19 cze 2011

Do góry
Sebek napisał(a)

To co jutro robisz?

Pewnie znowu rabaty

U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć 23:18, 19 cze 2011

Do góry
anula_wn napisał(a)
tymbardziej podziwiam !
ale może Ci łatwiej, bo od początku śledzisz posty, a jak ktoś nmowy wchodzi to mało jest do czytania i łatwo nadążyć

Rzeczywiście było nas mniej w styczniu, ale dużo osób się pojawiło i coraz bardziej może się pomieszać
Ogród Sylwii od początku :) 23:17, 19 cze 2011

Do góry
Sebek napisał(a)

To co jutro robisz?

Pewnie znowu rabaty

no, domyślam się
U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć 23:17, 19 cze 2011

Do góry
No na lekcje laptopa nie wezmę, a w komórce za dużo kasy by mi zeżarło
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies