Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

Matka 23:14, 19 cze 2011

Syla napisał(a)

Kurde mol, cudnie!!!!!!!!!!!!!!!

Ja już bym nie przenosiłą tych roślinek, szkoda mi byłoby ich ruszać, ale w projekcie pewnie masz coś innego zaplanowane..ładniej

Murek, sama?to jak Ty dasz radę to i ja się wezmę za swój, pokaż tylko jka!kiedy robisz?

Sylwia, zróbmy "machniom" z ogrodami, co?

Mam już planik co do roślinek a ogrodami się nie machniom Kamienie będzie nosił mój ogrodowy osobisty pomocnik a ja będę układać

yyy...szkoda((
Syla 23:14, 19 cze 2011

justi napisał(a)
Jak już jesteście obecni licznie tu u Syli to mam pytanko techniczne. Jak zrobić mam, żeby pod postem był link do mojego ogrodu na zielono?

W sprawach technicznych na forum jest opisane jak przez to przejść
Matka 23:15, 19 cze 2011

To co jutro robisz?
Sebek 23:15, 19 cze 2011

Syla napisał(a)

Czyli ten ogrom ziemi to do wyrzucenia?
A to glina - bo nie widzę za bardzo

Glina i nie glina , ściągnięta darń , różnorakie kamienie wykopaliskowe, pręty itp

Czyli ziemia pełna niespodzianek
A miałaś mieć kompostownik - może zostaw trochę dobrej do zapełnienia
Sebek 23:16, 19 cze 2011

Bogda napisał(a)
To co jutro robisz?

Pewnie znowu rabaty
justi 23:16, 19 cze 2011

Syla napisał(a)

Jak już jesteście obecni licznie tu u Syli to mam pytanko techniczne. Jak zrobić mam, żeby pod postem był link do mojego ogrodu na zielono?

W sprawach technicznych na forum jest opisane jak przez to przejść

Dzięks, Lecę poczytać.
Syla 23:17, 19 cze 2011

Bogda napisał(a)

Ja już bym nie przenosiłą tych roślinek, szkoda mi byłoby ich ruszać, ale w projekcie pewnie masz coś innego zaplanowane..ładniej

Murek, sama?to jak Ty dasz radę to i ja się wezmę za swój, pokaż tylko jka!kiedy robisz?

Mam już planik co do roślinek a ogrodami się nie machniom Kamienie będzie nosił mój ogrodowy osobisty pomocnik a ja będę układać

yyy...szkoda((

Powiem Ci Bogda , gdyby nie ta geowłóknina to nie ruszałabym nic na tej rabacie. A że korzenie roślin poszły do góry dlatego przesadziłam rośliny na nowo w inne miejsca dobrze przygotowane.
W tym miejscu mniej więcej będę się trzymała projektu. Parę roślin zostanie i coś do nich od siebie dosadzę
Matka 23:17, 19 cze 2011

Sebek napisał(a)

To co jutro robisz?

Pewnie znowu rabaty

no, domyślam się
Matka 23:19, 19 cze 2011

Syla napisał(a)

yyy...szkoda((

Powiem Ci Bogda , gdyby nie ta geowłóknina to nie ruszałabym nic na tej rabacie. A że korzenie roślin poszły do góry dlatego przesadziłam rośliny na nowo w inne miejsca dobrze przygotowane.
W tym miejscu mniej więcej będę się trzymała projektu. Parę roślin zostanie i coś do nich od siebie dosadzę

Kurcze-i tak zazdroszczę!naprawdę!może i mi się kiedyś tak uda
Syla 23:20, 19 cze 2011

Sebek napisał(a)

To co jutro robisz?

Pewnie znowu rabaty

Jeszcze nie wiem jak poukładać dzień bo mam kilka wizyt u lekarzy i muszę pozwozić trochę ziemi i kory
We wtorek działam w ogrodzie z moim osobistym pomocnikiem o ile pogoda dopisze i bierzemy się za skalniak przy tarasie
A co do reszty to sponton. Muszę się rozejrzeć za roślinami po szkółkach i zacząć duże nasadzenia W końcu !!!