Ja nawet bym miał gdzie to przechowywać to i tak świeża musi leżeć trochę po podobno ma jakieś toksyny czy coś. Może w wakacje się skuszę i polecę z ciupagą do lasu i nazbieram sobie
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów! Właśnie się zarejestrowałam i Twój ogród jest dla mnie inspiracją, oczywiście jest jeszcze kilka a raczej kilkanaście ogrodów od których wzroku nie idzie oderwać. A bukszpany i hortensje Danusi to cudo. Przepraszam, że tak ni z gruszki ni z pietruszki ale czytam Was od jakiegoś czasu, ponieważ za miesiąc przeprowadzam się do szeregowca i teraz myślę tylko o roślinkach, bo środek gotowy. Na razie to tylko ziemia i mam parę pomysłów, ale czytam forum to tym mniej wiem. Tyle rzeczy mi się podoba, a zwłaszcza Twoje rabatki. Ja nie mam tyle miejsca, ale muszę mieć swój kącik. Uwielbiam babrać się w ziemi i w końcu mam swój kawałek ziemi na świecie. Powodzenia dla wszystkich i dla siebie w tworzeniu nowego ogródka.
Misiu - może załóż swój własny wątek albo w naszych ogrodach albo w dziale projektowanie ogrodów - chętnie pomożemy i jeśli pozwolisz zaplanujemy nasadzenia
Dzisiaj prawie nic w ogrodzie , podlałam cisy przeciwko czerwcom , rh magiczną siłą i tyle. Miałam trochę spraw do załatwienia na mieście łącznie z wizytą u lekarza bo mnie na nowo zbiera przeziębienie. Ale od poniedziałku śmigam.
Zamówiłam dzisiaj jeszcze żurawki na florini