Ogrodowy spektakl trwa ...
23:46, 19 cze 2014
a tu w donicy tegoroczna aspirin, na razie ok jestem zdumiona jak długo mogą być kwiaty i że deszcz bardzo jej nie szkodzi, pozostaje mi ją ładnie rozkrzewić, w donicy są 2 sadzonki
to tyle dziś moich rozważań o różach, celowo nie pokazuje portretów bo portrety ładniutkie są, ważne dla mnie stało się jaki róża ma pokrój, przyznaję że do tej pory aż takiej wagi do tego nie przykładałam a teraz nagle stało się to ważne
podsumowanie
apetyt na róże jest niezaspokajaly
więc dla spragnionych woda różana z cytryną super
a na koniec moje dziewanny którym pozwoliłam zadomowić się tam gdzie uznały za stosowne
a z szczelinie kostki z boku garażu wybrała super miejsce jest największa i już mnie przerosła a obok w innym miejscu
a tu na wejściu do ogrodu z przedogródka
to tyle dziś moich rozważań o różach, celowo nie pokazuje portretów bo portrety ładniutkie są, ważne dla mnie stało się jaki róża ma pokrój, przyznaję że do tej pory aż takiej wagi do tego nie przykładałam a teraz nagle stało się to ważne

podsumowanie
apetyt na róże jest niezaspokajaly
więc dla spragnionych woda różana z cytryną super
a na koniec moje dziewanny którym pozwoliłam zadomowić się tam gdzie uznały za stosowne
a z szczelinie kostki z boku garażu wybrała super miejsce jest największa i już mnie przerosła a obok w innym miejscu
a tu na wejściu do ogrodu z przedogródka