Już nie mogłem patrzeć na te poczochrane thuje i musiałem dzisiaj w przerwie złapać za sprzęt do cięcia i pociachać Na pierwszy ogień poszedł bałwan, trzecia kulka chyba zostanie upierdutana bo krzywo wyrosła. Następnie pod ciachacze poszedł ostrosłup I na koniec graniastosłup No i wszystko było by fajnie gdyby to wszystko mi się podobało... najlepiej wywaliłby to w cho... śmietnik bo rabata z nimi jest okropna a dywan z żurawek się tam nie sprawdza... trudne to ogrodniczkowanie.
piękne róże Mirello jak z obrazka
Róza czerwona rosnie jak wariatka, to dlatego że usunełam jej zasłaniajacą ją pęcherznice. Tak było w 2012 kiedy pecherznica ja pochłonęła:- widać tylko pnacą czerwona w tle, strasznie marną, druga się schowała (2012) W zeszłym roku była taka mała, (żółta w tyle też) No a w tym pokazała co potrafi
Agatko, miłego weekendu Ci życzę
fantastyczne zdjęcia jaki widoczek kiedy u mnie tak będzie?
Agatko, pięknie u Ciebie i widok na góry.
Agatko, też mam tę różę u siebie i potwierdzam Twoją opinię o tej pięknotce. I wkrótce też mnie zachwyci swoimi pięknymi kwiatami Fotki ogrodu jak zwykle mnie zachwyciły. pozdrawiam
Czyli to róża w sam raz dla mnie Pergolkę mam dla niej odpowiednią i właściwe miejsce. Będę jej serwowała pokrzywy, skoro tak lubi i chroniła przed chorobami Agatko, pięknie dziękuję za pomoc - rozwiałaś moje wątpliwości