Agnieszka, cieszę się że wpadłaś
Uczę się od bardziej doświadczonych, podglądam Danusię, no i Twój ogród oglądam regularnie Boskie masz trawy, cudowne róże, prześliczne rabaty z niebieskimi akcentami.. no poezja po prostu! Podziwiam Twój ogród!
A'propos rozmnażania. Jeżówkowe dzieci Zakwitną w tym roku??
A z tyłu rozmnożone w ubiegłym roku trawy.
Już żyją swoim życiem
aż wierzyć się nie chce że tutaj tak wszystko rośnie
dobrze że się zdecydowałem na wkopanie krawężników - teraz zupełnie ich nie widać - ale zapobiegają skutecznie rozłażeniu się roślin
ławki są na dwóch bokach wgłębnika i pod nimi zamontowane jest oświetlenie , o którym pisałem
jest ono przymocowane typowymi uchwytami do przewodów elektrycznych pod siedziskiem i przykryte jeszcze od frontu listwą - tak że światło pada pod ławki i żarówki są niewidoczne - nie świecą w oczy
strasznie tam zielono i przytulnie
a całość łączy się jeszcze ze stojącą w bezpośredniej bliskości altaną - dosłownie 2 m od drugiego wejścia
No to ja jednak nie taka ostatnia Jeszcze będzie pewno relacja Bogdzi i Pszczółki po mnie Do grupy Karpackiej się wpindżoliłam sorki dziewczyny Wszędzie mnie pełno wścibskiej baby
U Ani wpadałam w zachwyt na przemian z dołkiem kompleksowym. Sama już nie wiem co czułam bo tak zadbanego dużego ogrodu nie widziałam z taką trawką że aż buty się chciało zdjąć i poturlać po tym dywanie.Po pewnym czasie jednak uznałam że myśleć nie ma co i tak nigdy takiego ogrodu mieć nie będę
Oto on perła Podkarpacia moimi oczamiPodziwiajcie