Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

bartek_luberda 23:19, 06 lip 2014

Oj szkoda by było tych pięknych roślin ja dzisiaj sadziłam a piesek roznosił sadzonki
kitek81 23:22, 06 lip 2014

budowa idzie do przodu tak trzymaj super, że i fachowcy na ogród uważają, a trawnik pewnie po wszystkim szybko się zregeneruje, albo trochę mu pomożesz i będzie pięknie
pozdrawiam serdecznie
yolka 23:45, 06 lip 2014

GorAna napisał(a)

Agnieszko, aż zdziwienie mnie czasami bierze, że fachowcy też mogą być wrażliwi na piękno roślin....jeden drugiemu tłumaczy, żeby uważał, bo tam nie można wjeżdżać....a domek nabiera tempa......czasami nie wyrabiam

Nie dziwię sie, ze przy takim tempie czasem nie wyrabiasz. Mnie to zastało do dziś - wydaje mi się, że jeszcze odczuwam skutki tej jazdy bez trzymanki , Ale jak domek wykończysz to przynajmniej ogród będziesz miała natychmiast
hanka_andrus 23:58, 06 lip 2014

Oj, będzie pięknie! I zaczątek ogrodu jest. Najgorsze co może spotkać właściciela nowego miejsca, to zielsko, pobudowlany bałagan i masa gliny.
U Ciebie tego nie widać.
Gratuluję.
Magdalenka 08:48, 07 lip 2014

Aniu, u Ciebie jak zawsze pięknie. Zdjęcia ogrodu są jak obrazy w galerii sztuki...
Kocham kolorowe ogrody, a Twój jest niesamowicie kolorowy.
Pozdrawiam.
GorAna 11:41, 07 lip 2014

bartek_luberda napisał(a)
Oj szkoda by było tych pięknych roślin ja dzisiaj sadziłam a piesek roznosił sadzonki

Beatko, ja miałam wczoraj pieska gościa......kopał sobie dołki między kwiatkami
GorAna 11:42, 07 lip 2014

kitek81 napisał(a)
budowa idzie do przodu tak trzymaj super, że i fachowcy na ogród uważają, a trawnik pewnie po wszystkim szybko się zregeneruje, albo trochę mu pomożesz i będzie pięknie
pozdrawiam serdecznie

Kasiu, miło Cię widzieć.....trawnik będziemy wymieniać....więc się nim po prostu nie przejmuję
GorAna 11:45, 07 lip 2014

yolka napisał(a)

Nie dziwię sie, ze przy takim tempie czasem nie wyrabiasz. Mnie to zastało do dziś - wydaje mi się, że jeszcze odczuwam skutki tej jazdy bez trzymanki , Ale jak domek wykończysz to przynajmniej ogród będziesz miała natychmiast

Jolu obrzeża ogrodu są ale pozostała jeszcze część okalająca dom.....potrzebne mi będą Wasze sugestie jak zagospodarować tą przestrzeń i nie zagracić
GorAna 11:50, 07 lip 2014

hanka_andrus napisał(a)
Oj, będzie pięknie! I zaczątek ogrodu jest. Najgorsze co może spotkać właściciela nowego miejsca, to zielsko, pobudowlany bałagan i masa gliny.
U Ciebie tego nie widać.
Gratuluję.

Haniu, jak miło Cię spotkać w moim ogrodzie....glina już została wywieziona a gruz jest sprzątany systematycznie....nie jest źle
Dedykuję Ci kilka dzisiejszych fotek

elzbieta_g 12:03, 07 lip 2014

GorAna napisał(a)

Ewciu, chronię ogród jak mogę....nie jest źle...najgorzej jest z trawnikiem

o świetny z ciebie ochroniarz, ogród piękny a trawnik...nie da się budować fruwając, będzie nowy , ładniejszy domek rośnie jak na drożdżach
pozdrawiam