Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mazury i mój kawałek ziemi

Mazury i mój kawałek ziemi

Ewa4 07:38, 07 lip 2014

Dosadzilam Żorawki bo cos pusto było jest róża ,lawenda i Żórawka

Mała ale przezemnie ukorzeniony berberysek admiration

Tu Beatko dosadze berberyski co mi przyslesz wielkie dzięki
Ewa4 07:45, 07 lip 2014

Dojechalam do polowy z jednej strony chyba na ten rok zakończe bo jeszcze na wczasy brak jechać hehe
Żoraweczki się rozrastają jeszcze trochę i do podziału

renatamama3 08:23, 07 lip 2014

Ewuś, a nie mówiłam,że za gęsto ,ale ogród duży ,to i tak wykorzystasz .A żurawki i lawenda ,to średni duet ,bo lawenda lubi sucho a żurawki mokro.Lawendę daj z przodu ,za nią z dwie róże ,a żurawki,będą na dalszą część paska.
renatamama3 08:24, 07 lip 2014

A na wakacje kiedy i gdzie?
Ewa4 11:16, 07 lip 2014

renatamama3 napisał(a)
A na wakacje kiedy i gdzie?

Ostatni tydzień lipca no a tym razem że jest 6 miesięczny Wiktor to tylko Krynica Morska pozostaje .nie chce męczyć jego i siebie ostatnio do W-wy jak byłam z dziećmi to Wiktor 2 dni dochodził do siebie po 3 godz.jazdy autem wiec daleko wczasy odpadają ja to z małym najlepiej zostalabym w domu no ale przeżyje jak zawsze .

A zorawki mówisz kiepskie zestawienie ale ja i tak nic w ogrodzie nie podlewam bo jest glina to bez sensu jak bym wodę w gorące dni na beton lała.
Betka 12:01, 07 lip 2014

Ewa4 napisał(a)
Dosadzilam Żorawki bo cos pusto było jest róża ,lawenda i Żórawka

Mała ale przezemnie ukorzeniony berberysek admiration

Tu Beatko dosadze berberyski co mi przyslesz wielkie dzięki

miło popatrzeć że tak ładnie wygląda berberys
Betka 12:04, 07 lip 2014

Kolejne już jadą do ciebie,róża i2 bonusy. Milego dnia
renatamama3 12:58, 07 lip 2014

Ewa4 napisał(a)

Ostatni tydzień lipca no a tym razem że jest 6 miesięczny Wiktor to tylko Krynica Morska pozostaje .nie chce męczyć jego i siebie ostatnio do W-wy jak byłam z dziećmi to Wiktor 2 dni dochodził do siebie po 3 godz.jazdy autem wiec daleko wczasy odpadają ja to z małym najlepiej zostalabym w domu no ale przeżyje jak zawsze .

A zorawki mówisz kiepskie zestawienie ale ja i tak nic w ogrodzie nie podlewam bo jest glina to bez sensu jak bym wodę w gorące dni na beton lała.

Chyba,że tak ,ja co dziennie podlewam.Moje dzieciaki ,jak były takie małe to też wyjeżdżaliśmy ,do 300 km ,na wszelki wpadek np.choroba .Nad morze z dzieciakami pierwszy raz pojechaliśmy jak najmłodszy miał 1,5 roku .
Ewa4 13:06, 07 lip 2014

Betka napisał(a)
Kolejne już jadą do ciebie,róża i2 bonusy. Milego dnia

dostałam się do kompa i zrobiłam przelew no i zaglądam na O a Ty już wysłałaś no ale to jak za mało to dopłacę już się cieszę .
Ewa4 13:24, 07 lip 2014

renatamama3 napisał(a)

Chyba,że tak ,ja co dziennie podlewam.Moje dzieciaki ,jak były takie małe to też wyjeżdżaliśmy ,do 300 km ,na wszelki wpadek np.choroba .Nad morze z dzieciakami pierwszy raz pojechaliśmy jak najmłodszy miał 1,5 roku .

No tak ja tak samo z małymi dziećmi to ciężka wyprawa gdzie kolwiek

a póki co kolejny majsterkowicz u mnie ale ten robi mi kran na ogród no bo nie wiem jak to się stało ale nie mam kranu na zewnątrz a przecież musi być no i będzie