Beatko jest fotka narazie słabo je widać bo kora w tym samym kolorze ale jeszcze trochę pod rosną to i koloru na biorą tylko jeden cos wiednie ale 13 szt ok. jeszcze kancik muszę poprawić i będzie dobrze
Gosiu wielkie zmiany zaszły w twoim ogrodzie. Zaczęłam czytać trochę od końca, więc biegnę na początek. Powiedz mi tylko proszę- co to za cudna róża?
PS. Co do kosówek to z tego co doczytałam Danusia nie poleca bo uczulają, sypią i łysieją. Co do pierwszego to bardziej uczulają brzozy. Sypią się trochę fakt- jak wszystkie sosny- ale na wiosnę ładnie czeszemy i jest ok. Łysieją- tu zależy od odmiany. Ale ja zupełnie nie jestem obiektywna- uwielbiam kosówki.
Beatko a te berberysy to jaka nazwa bo podobają mi się oglądam je w necie i dużo takich a ja chce hude i w górę nie na boczki co się rozrastają właśnie jak te u Ciebie .
No a tu juz moj M chwali sie piersiami i szykuje
do sprzatania galezi ktore nacielam
zanim przyjechal z pracy zrobilam dobry obiadek I mowie teraz ide porzadkowac galezie a on na to ja ci pomoge przez zoladek do serca kobieta to potrafi
tu juz wsciekly jak zobaczyl ile tego jest
no co ta baba narobila
wszystkie moje brzoskwinie to przysmak moich wiewiorek jak juz dojrzale one pierwsze je zjadaja I nie ma rady
wszedzie u mnie pelno zielska jakos nie moge sie obrobic po wakacjach hihihi ale musze Wam pokazac jak jest naprawde a zielsko ma tez swoj urok