Mniam jakie pyszności pokazujesz serwuję sobie takie dośc często a w środku jeszcze twarożek Ja nie mięsna jestem więc sama takie naleśniczki zajadam Mój m ma długie zęby na takie jadło i tylko mięso mu smakuje dlatego zdziwiłam się lubisz naleśniki żona ma dobrze z tobą bo nie musi prowadzić dwóch kuchni .Viola przez ciebie pośliniła klawiaturę podrzuć jej ten talerzyk bo dziewcze nie zaśnie
Mniam jakie pyszności pokazujesz serwuję sobie takie dośc często a w środku jeszcze twarożek Ja nie mięsna jestem więc sama takie naleśniczki zajadam Mój m ma długie zęby na takie jadło i tylko mięso mu smakuje dlatego zdziwiłam się lubisz naleśniki żona ma dobrze z tobą bo nie musi prowadzić dwóch kuchni .Viola przez ciebie pośliniła klawiaturę podrzuć jej ten talerzyk bo dziewcze nie zaśnie
Uleczko, jak ty się rozkręciłaś......buziakam cię, miskanty są posadzone, ale nie Variegatus i nie Morning light, ale Rotsilber, bo takim, akurat dysponuję......na rabacie są jeszcze carexy Frostet Curls, Morrowi, Ace Dance i turzyca palmowa.........kolory będę wprowadzać w przyszłym roku, ale róże już posadziłam Fairy......chcę obiele, ale nie było w tym roku w szkółkach i chcę byliny w kolorze burdundu, ale tez za wiele propozycji nie miałam
Dzięki , że wpadłaś Aniu, wiesz ja ostatnio, nie mam dla Was czasu, bo rośliny w doniczkach siedziały, w końcu posadziłam i przedogródek faktycznie rodzi się w bólu, bo ja z tych co latają przestworzach, a nie projektują, ja bym tak chciała, żeby za migiczną wróżką, pstryk i już urosło
Iryski ,które Ci się spodobały na tle mojego przedogródka przed zmianami
to nie jest szczyt doskonałości i jakości .... trawa która mi się najbardziej podobała , kosztowała majątek .... próby wolałam poczynić na tanim zakupie .... jak się sprawdzi to pomyślę i może się skuszę na lepszy gatunek i bardziej naturalny wygląd