Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

Mala_Mi 13:07, 15 cze 2014

Syla napisał(a)

To koło przygotowałam pod basen... położę na piasku sztuczną trawę a w momencie kiedy basenu nie będzie to miejsce posłuży trampolinie ....

Wszytkiego nei nadrobię.... czytam do tyłu.... ciekawa jestem efektu ze sztuczna trawą.. jak dasz foto i przypomnisz sobie o mnie to stuknij bym przybiegła zobaczyć
Matka 13:10, 15 cze 2014

Spaceruję sobie po Ogrodowiskowych ogrodach i się zachwycam!I do Sylki zaszłam...i szczenka opadła-chyba czas wrócić na swój ugór
Syla 13:48, 15 cze 2014

Mala_Mi napisał(a)

Wszytkiego nei nadrobię.... czytam do tyłu.... ciekawa jestem efektu ze sztuczna trawą.. jak dasz foto i przypomnisz sobie o mnie to stuknij bym przybiegła zobaczyć

dobrze Aniu podeślę informację , że już
Syla 13:49, 15 cze 2014

Bogda napisał(a)
Spaceruję sobie po Ogrodowiskowych ogrodach i się zachwycam!I do Sylki zaszłam...i szczenka opadła-chyba czas wrócić na swój ugór

Bez przesady Bogda ....działaj sukcesywnie i będzie dobrze , ustal sobie priorytety bo nie da się wszystkiego na już
Matka 15:11, 15 cze 2014

haha..ja mam wszędzie priorytety
Ozz 16:04, 15 cze 2014

Sylwio - ja nie wątpię, że Ty urodzona ze śrubokrętem jesteś

Matę mam zakupioną i pewnie bym ją dała, tylko zrobiłam w rogach pseudo studnie chłonne i zanim wymyśliłam jak na to dać matę (wycinać dziury czy jak), to małżonek już zasypał żwirek Na razie chyba zostawię jak jest - nie będę psuć ,,uroku chwili" małżowi Poczekam aż chwasty ruszą
Syla 16:30, 15 cze 2014

Ozz napisał(a)
Sylwio - ja nie wątpię, że Ty urodzona ze śrubokrętem jesteś

Matę mam zakupioną i pewnie bym ją dała, tylko zrobiłam w rogach pseudo studnie chłonne i zanim wymyśliłam jak na to dać matę (wycinać dziury czy jak), to małżonek już zasypał żwirek Na razie chyba zostawię jak jest - nie będę psuć ,,uroku chwili" małżowi Poczekam aż chwasty ruszą

Oczywiście sama dojdziesz do właściwych wniosków podczas użytkowania , czy będzie konieczne czy nie

Ja nie wytrzymałam i trawę rozłożyłam ... sztuczną ... pod basen
Syla 16:31, 15 cze 2014

Bogda napisał(a)
haha..ja mam wszędzie priorytety

no tak nie może być
Syla 16:35, 15 cze 2014

to nie jest szczyt doskonałości i jakości .... trawa która mi się najbardziej podobała , kosztowała majątek .... próby wolałam poczynić na tanim zakupie .... jak się sprawdzi to pomyślę i może się skuszę na lepszy gatunek i bardziej naturalny wygląd

pozostało dopracować boczki
agam 17:05, 15 cze 2014

Trochę to trawsko przenawoziłaś , mam mieszane uczucia, ale szczerze lepiej to wygląda niż moje piaszczyste kolo na środku trawnika. Ja dla odmiany mam tam palenisko w okresie poza basenowym .