Jestem już na 222 str. jutro resztę przejrzę
Zakochałam się w ostróżkach piękności !
Chodzi o tego powojnika po prawej stronie .
Sumak wygląda kiepsko ale jestem dobre mysli
żadna inna róża u mnie tak nie rośnie jak ona ma bardzo ciężko, bo wokoło fatalna, jałowa glina wiele innych dawno się poddało...a ona jaka dzielna !!!
Wielka szkoda bo byłbym chętny na takie dary Najbardziej zależało mi na dyniowatych Mam zieloną i żółtą cukinię, kabaczka, dynie olbrzymią i piżmową Reszta zawiodła Może z tego kalafiora jeszcze coś będzie w tym roku Bonica i lawenda omszona to dobry duet
Nowych fotek z ogrodu dzisiaj nie będzie ... , ale będą inne Dzisiaj przyjechał bardzo miły, niespodziewany prezent od Anity (Enya73). W paczce miałam otrzymać przywrotnik ostroklapowy a zobaczcie co dostałam. Cała paka rarytasków Anitko... kłaniam się nisko
Poczytałam i jak zwykle banan na ryjoku jest I Muminek z Izą
no widzisz a ja tyle ogórków i dyń wyrzuciłam, bo robiłam przerywke i nikt ode mnie już nie chciał bo wszystkich obdarowałam sąsiadów bym wysłała, a tak szkoda ja swoje ogórki też 2 razy siałam i długo pod otuliną trzymałam bo jednak zimno był, a one podobno przy temp 13 stopni strasznie źle rosną. jutro wysieję i zobaczymy co z tego będzie, bo od wysadzenia rozsady do zbioru niby 80-90 dni jest, to rzed zimą powinnam zdążyć edit: a Bonice na jesień będę kupować i tez chcę ją z lawendą łączyć Pozdrawiam i pokazuj więcej zdjęc, bo na pewno cos tam jeszcze masz
Z uwagi na to że zostałam babcią pochwalę się moją kochaną wnusią Nataszką. Zdjęcie zrobione w pięknym ogrodzie mojej córki. Nataszka ma 2 tygodnie.