Dziękuję Gosiu, czyli jak będę chciała zmienić zawód to może jakiś fryzjer mnie przyjmnie do pracy
W cv wpiszę praktyka - ogród a po referencje udam się na O.
Pozdrawiam również
Na tego jałowca ciętego w kulki też nie było w pewnym momencie miejsca przy ścieżce i trzeba było coś zrobić
Mąż coś wrzucił na flickr, to ja tu skopiuję A tytuł: wspomnień czar, bo to chyba w większości z połowy maja, ale do prawie dziś (z naciskiem na "prawie")
iryski syberyjskie - uwielbiam te kwiatki, choć część osób traktuje je jak psiaki (generalnie lubię, o ile nie kocham się, w irysach):
Old Port zaczyna i kończy (z boku CW ma olbrzymie przyrosty, podobnie Odnowiciel przed OP):
Dosadziłam białe begonie na frontowych nerkach.
Białe czosnki jeszcze kwitną, fioletowe już przekwitają. Niedługo rozchylą główki czosnki miniaturki.
W oddali, Rh Roseum Elegans jeszcze dzielnie się trzyma, rośnie w zacisznym miejscu.
W tamtym roku to one w ziemi siedziały a do mnie z tego chwastowiska przelatują Maingold najbliżej to ją oblegają nawłoć, pokrzywy, podagrycznik,mlecz i inne chwasty
No nie mogę kto dba o ten warzywnik? pięknie rzodkiewkę bym schrupała i kalarepka już nie długowszystkiego pełno, super, a w kwiatowych rabatkach też pięknie
Chciałam pochwalić ogrodniczkę. Bardzo zdolna bestia z Ciebie Wszystko pięknie i równiutko. Linie proste cudowne, nasadzenia przemyślane.
Jakie masz kamyczki przy cisach ?