Pada i ma dalej padać, ale postanowiłam uzupełnić donicę którą kiedyś wybrał luby [jedna z niewielu rzeczy] i efekt jest taki Pięknie, prawda?
Jutro na wszytsko odpowiem: a dzis mam pytanie jeszcze: Mam pomidory i chce je prowadzic na jeden pęd. Ale Bawole serca chcą na dwa. Tak to wygląda. a ja nie wiem co teraz z tym zrobić???
I teraz najważniejsze porównanie - 30 .05. 2013 roku było tak : A dzis w tym samym miejscu jest tak :
Z cyklu: "A ja rosnę i rosnę i rosnę"
zdjęcie mojego " lasku" i brzózek klon i brzózka zwisająca będą przesadzone koło oczka na razie czekają.
Wpadam z rewizytą, żeby sprawdzić czy masz miejsce na lilaki. No i masz mnóstwo, nic tylko sadzić. Bardzo polecam też inne odmiany, które kwitną później, zwłaszcza lilaki węgierskie, zwane inaczej yoshika. Podoba mi się pomysł z laskiem, jakoś ciągle jeszcze mało ludzi sadzi liściaste w ogrodach, bo niektórym "śmiecą".
Obadam jeszcze sytuację na ryneczku
Witaj Agatko! U mnie też pogoda , że psa nie wygonisz Wieje i dość zimno, a jszcze ma padać Mam nadzieję, ze na sobotę pogoda się poprawi Śliczne ogrodowe obrazki !