rabata symetryczna po lewej stronie ogrodu już się tworzy - tutaj fotka w trakcie prac w ostatnich dniach:
Na razie wykorzystuję rośliny z ogrodu - dzielę, część przesadzam i sporo się już tego uzbierało. Będę musiała dokupić trochę nowych odmian róż, piwonii i irysów, co już mnie cieszy niezmiernie na kwitnienie w kolejnym sezonie. Muszę dobrze przemyśleć nasadzenia
O raju, jaka piękna! Bogdzia, jak w przyszłości zacznę szczepić piwonie, to mogę liczyć na małego zrazika
Życzę Ci udanego spotkania, przykro mi że nie mogę przybyć mimo wielkiej chęci, no cóż - siła wyższa ... bawcie się dobrze . A na dzień dzisiejszy dużo pogody
Ana myślę że to bardzo dobry pomysł ,tam masz bardzo ładna rabatę ,a mało ją widać ,przestawienie domków wymaga pracy ,ale efekt jest wart tego pozdrawiam niedzielnie czekam ,czekam
Na początek werbenka ,tych maleńkich siewek jeszcze pare dni temu nie było .
Dziwnie gęsto i równo powychodziło
Jakos mi się nie udało zrobic dobrego zdjęcia ,więc nie wymagam identyfikacji ....chwalę się tylko
Takie cosik zakupiłam wczoraj na ryneczku ,i tu jak by ktoś potrafił zidentyfikować to poproszę