Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Mala_Mi 23:27, 23 cze 2014

Mam nadzieję, że sie nie pochorujesz i to tylko zmęczenie.. a gardło to od gadania boli... zamartwię sie strasznie, że z powodu przyjazdu do mnie sie możesz pochorować.. i nie ważne czy to klima czy sąsiadka w autobusie.. na drugi raz cie osobiście przywiozę i odwiozę do siebie.. ale na minimum miesiac, a jeszcze lepiej na 3 .. lata
Tofam Cię.. jesteś super

Kindzia 23:35, 23 cze 2014

Bogdziu spotkanie udane bardzo było Nie daj się chorobie, postaraj się

Dobrej nocy
Margarete 14:38, 24 cze 2014

Odpowiem u ciebie na twój wpis u mnie, bo tak będę pewna,że przeczytasz....
Bogdzia napisał(a)
Małgoś przez moje wojaze pomyliły mi się dni. Miałas wczoraj Imieniny a ja myslałam że dzis jest wczoraj więc spóźnine ale serdeczne zyczenia zdrówka i wszelkiej innej pomyslnosci składam. Zdjęcia obejrzałam , róże imponujące.Buziaki.Do życzeń róża od Małej Mi.

Bogdziu dzieki, nie mysłałam że pamiętasz...miałam co prawda wczoraj tylko albo aż ....urodziny bo imieniny obchodze w październiku, ale niezmiernie mi miło, że w nawale spraw pamietałaś...
Za zyczenia od serca płynace i za róże dziekuje !
Bogdzia 14:44, 24 cze 2014

Mala_Mi napisał(a)
Mam nadzieję, że sie nie pochorujesz i to tylko zmęczenie.. a gardło to od gadania boli... zamartwię sie strasznie, że z powodu przyjazdu do mnie sie możesz pochorować.. i nie ważne czy to klima czy sąsiadka w autobusie.. na drugi raz cie osobiście przywiozę i odwiozę do siebie.. ale na minimum miesiac, a jeszcze lepiej na 3 .. lata
Tofam Cię.. jesteś super

Aniu nic mi nie jest choc coś tam po plecach zimna jeszcze czuę ale jak dziś nie jestem bardzo chora to znaczy że juz nie będę.
Bogdzia 14:46, 24 cze 2014

Margarete napisał(a)
Odpowiem u ciebie na twój wpis u mnie, bo tak będę pewna,że przeczytasz....

Bogdziu dzieki, nie mysłałam że pamiętasz...miałam co prawda wczoraj tylko albo aż ....urodziny bo imieniny obchodze w październiku, ale niezmiernie mi miło, że w nawale spraw pamietałaś...
Za zyczenia od serca płynace i za róże dziekuje !

Bez bicia się przyznaję ze miałam zapisane w kalendarzu oczywiście imieniny zamiast urodzin, a wiem ze imienin nie mam zapisanych więc zapomnę pewnie choc wcale bym nie chciała.
Bogdzia 14:47, 24 cze 2014

Kindzia napisał(a)
Bogdziu spotkanie udane bardzo było Nie daj się chorobie, postaraj się

Dobrej nocy

Nie jest źle , myślę ze w sobotę znów powędruje ogrodowiskowym szlakiem tym razem po ziemi łódzkiej.
Bogdzia 14:49, 24 cze 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Tobie przecież pozwoliłamOn już zakochany w Tobie

O matko , co ludzie o tym pomyślą a mój M jeszcze tego nie czytał, aż strach pomyślec co to bedzie....
Bogdzia 14:55, 24 cze 2014

ka1sia napisał(a)
Bogdziu, wrociłaś? Odpoczywaj i nie dawaj się chorobie. Tak bardzo się cieszę, że udało nam się spotkać i porozmawiać pozdrawiam bardzo serdecznie, ściskam mocno mocno, najmocniej!

Ja również się cieszę Kasiu. Buziaki śle.
Bogdzia 14:56, 24 cze 2014

Kasya napisał(a)
Bogdziu, przyszlam ci powiedziec ze moje mieczyki wypuscily pąki kwiatowe, pewnie za pare dni beda kwiaty

pozdrawiam

Bardzo mnie to cieszy , u mnie jeszcze pąków nie ma ale wiem ze zdążą przed zimą.Pozdrówka.
Bogdzia 15:00, 24 cze 2014

viva napisał(a)
Bogdziu, Ty wiesz jak się cieszę z Twojej obecności u mnie
Bardzo dziękuję, czułam się tak jakbyśmy się znały od dawna

Wypoczywaj po podróży i niech Ci się żadne choróbsko nie czepia.

Viva to było jedno z moich większych marzeń by zobaczyc Twój ogród, dzięki Ani mogło się spełnic, jestem jej bardzo za to wdzięczna . Miło było Was poznac i zjesc Twoje pyszne wypieki. Wszystko u Ciebie było wspaniałe i cudne a jak ochłone zaczynam kupowac Twoje róże oczywiście w internecie a nie od Ciebie. Dzięki za miły i niezapomniany dzień.