A teraz kilka zdjęć, których mam malutko.... i ciągle bardzo leje....więc nie wiem czy będzie szansa sfotografować łan piwonii........ czy wybuchające kwiatami róże.....
Reszta mojego bałaganu ..... Warzywnik wciąż czeka na dechy ... Może się doczeka Ja się nigdzie nie śpieszę Trawa ruina ale i nią się nie przejmuję bo przecież kiedyś będzie ładna
Z donic stokrotki pouciekały bo już miały dość .... A to rdza a to mszyca a teraz ulewy , załatwiły je na cacy .... Będą inne nasadzenia .... jak pojadę na zakupy oczywiście Nie wiem kiedy , bo przecież kostka mi się realizuje .... a potem kolejna ekipa na front domu się wprowadza
Hej Karolinka rosną, chyba dlatego, że mało o nie dbam ))) tylko na wiosnę dostały papu, a teraz to od przypadku, bo czasu brak myślę, że wszystko znacznie lepiej rośnie jak już dom stoi, bo rośliny nie są cały dzień na patelni, są trochę na słońcu a trochę w cieniu i od razu lepiej wyglądają
Ja też siałam ostrogowce, ale jak już pisałam nie sądziłam, że coś z tego będzie to nowe doświadczenie, ale widać, że ładnie wschodzą z nasion czyli samemu też można
to w temacie, dla Ciebie ostrogowiec Pozdrawiam
Mimo deszczu i zimna zajrzałam do ogrodu . Wklejam parę fotek
Iryski mi w końcu zakwitły
Dostałam na urodziny od przyjaciela osobliwy prezent Uroczy, aczkolwiek sama bym takiej ozdoby nie kupiła. A ponieważ bardzo lubię tę osobę, to znalazłam odpowiednie miejsce w ogrodzie .
Kasiu piękne te hortki i sama je wyhodowałaś a to jest wielki sukces ,dlatego gratuluję Kasiu ręki ogrodniczki a masz wielkie zdolności jak widac na załączonych fotkach
poziomeczka pierwsza ,sama radość ,smacznego