Dzięki, coś mi listki jeżówek wyjada, muszę kawą sypnąć może to zniechęci podjadacza.
Sweet summer Love mam od wiosny 2014 - z roku na rok ma więcej kwiatów.
Basiu gdzieś wstawiałam ale nie wiem na której stronie to jeszcze raz wrzucę .
No właśnie nie mam żadnej. Moja mam miała kiedyś masę lilii takich staroświeckich, białych, średniej wielkości, z których robiła miksturę na ukąszenia owadów. One się potocznie nazywały lilie świętego Józefa. Ale niestety z biegiem czasu te lilie zanikły. A ostatni kwiat zerwała bratanica mojego emusia, i to z łodygą i cebulką. Myślałam że jej łeb ukręcę.
połączenie może i fajne ,ale niekorzystne ...bo jak więcej wody dla hortki ,maczniak dla floksów ....miej wody dla floksow ,słaba hortka...mus je rozdzielić
w tym roku kupiłam taką lilię OT...mała bo sadzona póżną wiosną
Anyżowe kopry pielę i końca nie ma To gorsze od perzu..chociaż korzeń palowy/
Ożanka mi się wysiała.. .. taka niespodzianka
Zapraszam osobiście.. kleome kwitnie
Kurierów nie uznaję.. tylko z allegro Edit.. byłam u Ciebie.. byłaś w Rz.... i ani słowa.. zapraszam jak zawsze
Wycieczka po zarośniętym trawniku jutro.. dziś padam na pyszczycho i idę spać. .
Poapiłam się chwilę, jak to jest czasu nie masz a ogród cudowny - to mi się podoba, oczywiście lilie to uwielbiam
życzenia też zostawiam a prezent ożankowy piękny czeka może ktoś jedzie do Ciebie w week? ja będę w przyszłym tygodniu też
koper anyżowy jest cudowny przyjął się i cudnie kwitnie - no buziaki za te sadzonki ciszy mnie to niebywale a już odkopałam kawałek ale już nie wiem komu