Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Gożdzikowa - wiejski ogród

Gożdzikowa - wiejski ogród

gobasia 09:21, 20 sie 2016

agnieszka_malysa napisał(a)

Z hortką było o tyle łatwiej że patyczki dostałam już ukorzenione jesienią

no to taka już drugoroczna ale to nie zmienia faktu,że bardzo dorodna
Margerytka40 15:22, 20 sie 2016

Witaj ! W końcu udało mi się zajrzeć do Twojego ogrodu . Piękne masz kwiaty . Urzekły mnie floksy i lilie . U mnie floksy w tym roku dopadł grzyb i po kwitnieniu . Musiałam wszystko wyciąć . U Ciebie piękny ten czerwony i lila . Lilie też mam ale jeszcze młodzutkie . Zajrzę jeszcze wieczorem nacieszyć oczy kolorami twojego ogrodu .
frezja 15:53, 20 sie 2016

gobasia napisał(a)
Hej dziewczyny

w Biedronce są juz cebule w dobrej cenie... moje zakupy

Super zakupy...ja raczej nie skuszę się...bo mam dużo cebul ubiegłorocznych. Bardziej planuję krokusy, z którymi nie ma problemu i jeszcze dodatkowo namnażają się
gobasia 14:47, 22 sie 2016

Margerytka40 napisał(a)
Witaj ! W końcu udało mi się zajrzeć do Twojego ogrodu . Piękne masz kwiaty . Urzekły mnie floksy i lilie . U mnie floksy w tym roku dopadł grzyb i po kwitnieniu . Musiałam wszystko wyciąć . U Ciebie piękny ten czerwony i lila . Lilie też mam ale jeszcze młodzutkie . Zajrzę jeszcze wieczorem nacieszyć oczy kolorami twojego ogrodu .

witaj Asiu
Zapraszam ,zaglądaj będzie mi bardzo miło

zaglądam do Ciebie ...niby ogrod w remoncie( w jakim remoncie) raczej w upiekszaniu...ładnie masz ,duże nasadzenia....czekam na efekt końcowy z ciecia jałowców

gobasia 14:52, 22 sie 2016

frezja napisał(a)

Super zakupy...ja raczej nie skuszę się...bo mam dużo cebul ubiegłorocznych. Bardziej planuję krokusy, z którymi nie ma problemu i jeszcze dodatkowo namnażają się

ubiegłorocznych mam ponad 300...ale muszę posadzić w nowej części ogrrodu,więć chciałabym dociągnąć chociaż do 500

krokusów i pozostalych drobno -cebulowych też mi potrzeba sporo i coś tam na pewno dokupię

violka171 22:22, 23 sie 2016

Wczkoraj bylam w biedronie dokupic narcyzow,i czystki
Wszystko poszlo jak swierze buleczki
Ale dokupie sobie w swoim ogrodniczym i bedzie git ☺☺☺
Margerytka40 09:44, 24 sie 2016

Te jałowce przeklęłam już 1000 razy jedyne wyjście dla nich to pięknie wyglądać po bo inaczej skończą marnie . Uwielbiam krokusy w trawniku ,takie łany . Sama mam początki łanów ale teź muszę jeszcze dokupić cebulek . Czekam na skierniewickie święto kwiatów .
gobasia 14:28, 24 sie 2016

violka171 napisał(a)
Wczkoraj bylam w biedronie dokupic narcyzow,i czystki
Wszystko poszlo jak swierze buleczki
Ale dokupie sobie w swoim ogrodniczym i bedzie git ☺☺☺
dopiero początek sezonu ....na pewno jeszcze dokupisz masz tyle tulipanów ,to i tak będziesz miała co sadzić w tym roku

Dla Ciebie moje ulubione szałwie

gobasia 14:34, 24 sie 2016

Margerytka40 napisał(a)
Te jałowce przeklęłam już 1000 razy jedyne wyjście dla nich to pięknie wyglądać po bo inaczej skończą marnie . Uwielbiam krokusy w trawniku ,takie łany . Sama mam początki łanów ale teź muszę jeszcze dokupić cebulek . Czekam na skierniewickie święto kwiatów .

Ja w trawniku nie mam ...ale może ,posadzę

o jałowcach co myślę napisałam u Ciebie

mój w tamtym roku wiosną przyciełam prawie do zera ,zostały tylko pędzelki na końcach gałęzi

teraz wygląda tak...ujdzie w tłoku

gobasia 14:46, 24 sie 2016

powojnik kwitnie nieprzerwanie juz około 3 m-cy