Kurcza ale fajna. Kupiłam w zeszlym roku pnącą - na razie maluka oczywiście ale już mnie ucieszyła bo zakwitla i ładnie przyrasta. Ale ta Twoje jest cudna
Już się nie mogę go tam doczekać
bzy poszły tam, gdzie trawy chciałam wywalać, zrobią wyższe piętro i fajnie z moimi klonami się zgrają, och, cudne te bzy koralowe
O kurcze - faktycznie... dopiero na tych dwóch fotach uświadomiłam sobie rzeczywiście jakie są duże.... Piękne fotki Luki - wszystkie. Naprawdę bardzo ładnie nasycone kolory...
A ja sobie w sobotę kupiłam pierwszego rojnika do ogrodu Pozdrówka
Jula, masz zawsze do mnie blisko, tylko daj znać i wpadaj....ha, ha, dobre to z biletami
wczoraj wieczorkiem i dziś rano walka ze ślimakami, mimo papu, mus je ubijac i zbierać, jest tego zatrzęsienie, w setkach trzeba liczyć, a jakie żarłoczne!!!! jedzą wszystko!
jedynie naparstnice i brunery nie ruszone
róże nie ma jak opryskać, bo stale leje
Iglak do kosza jaka to strona świata, jeśli non stop słońce, to inne rośliny, jeśli cień, co innego? W donicach hosty/funkie dobrze znoszą mróz, można zostawić na zimę bez okrywania. Prędzej szlag trafi donicę niż hostę
Kondziu ,ale piękny zakątek stworzyłeś,aż by się chciało tam posiedzieć
Róże śliczne ,szczególnie biała pełna ,cudna )
pozdrawiam cieplutko bo u mnie zimno i mokro
Witam wszystkich serdecznie po krótkiej przerwie.
Wrzucam troszkę słonecznych ujęć. Pogoda piękna, ciepełko, a czas jakoś tak strasznie szybko biegnie, że brakuje go na pisanie.
Ale nic nie ucieknie.