Witam drogą Szefową
Taaaaaa kolory wyjątkowe, szczególne jeśli coś innego się kupowało a coś innego ma. Tulipany Picasso bardzo lubię ale zdecydowanie podobają mi się te białe w fioletowe paseczki
Co do tych żółtych, hmm miały być pomarańczowe, pełne są niesamowicie, jeszcze takich nie miałam. Wprawdzie żółty jest bardzo wiosennym kolorem, to jednak nie jest to mój ulubiony kolor, jeśli żółty to pastelowy a nie jajecznica
Irenko przespałaś wielki księżyc to już tylko księżyc jak zwykle na tym zdjęciu tylko kolor bardziej w żółtko )))))))))
Jak satelita jest nisko to masz wrażenie ,że możesz podbiec i dotknąć .
Tak Danusiu tylko mi zwiał za nim po sprzęt poszłam ))))))))))))Byłam z synem rozpalać ognisko jak zadzwoniła siostra,a dzwoni zwykle jak wychodzi w nocy na spacer z psem.I nagle zobaczyła to kolisko ogniste.Ja wiem jak to wygląda bo już kiedyś widziałam 2 razy
Ale ona aparatu nie zabrała,a ja nie mogłam pozbierać karty i baterii dlatego takie coś małe zarejestrowałam Ale tak już usunęłam
Jak Ty, Danusiu to robisz, że po koszeniu masz tak równe brzegi trawnika, używasz podkaszarki? Obcięłam brzegi trawnika specjalnym szpadlem, a mimo wszystko wyrastają wąsy trawy przewieszające się na chodniki i rabaty. Jeszcze mam taki problem, że sypie się dużo skoszonej trawy na te rabaty i chodniki, co wygląda bardzo nieciekawie. Kosiarkę używam z koszem. Co robię źle?
Jednym kołem jadę po korze, wypuszczam nieco, a drugim po trawniku , no i zobacz którą stronę kręci się nóż kosiarki hehe, musisz kosić tak żeby kręcił się w stronę trawnika, wtedy wyrzuca na trawnik. No i nie przepełniaj kosza. Chyba masz kosiarkę która gubi.. Ale może w złą stronę kosisz..Widzisz nawet to ma znaczenia, ja swoich ogrodników przećwiczyłam w koszeniu, wstyd chłopy uczyły się od baby
Moja kosiarka kręcie nóz w prawo, a więc kosząc idę tak jak na tym zdjęciu;