Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Spotkania » Spotkanie u Bożenki - Bogdzi w Rododendronowym ogrodzie - maj 2012

Spotkanie u Bożenki - Bogdzi w Rododendronowym ogrodzie - maj 2012

Milka 17:25, 07 maj 2012

Nie wiem czy ich dużo, obiecano więcej, ale wezmę to co jest, tylko Hani jutro jakos wyślę, bo nie będzie na spotkaniu, całe szczęście jest chłodniej;
wezmę od siebie, to co mam w nadmiarze, może komuś sie przyda, oby wlazło do mojego autka
Krys 23:21, 07 maj 2012

weronika77 napisał(a)

Fiołek biały, duży

Te wyżej są już w doniczkach, a mogę jeszcze coś wykopać, może marcinki lub inne dzwonki...
żagwiny, floksy, skalnice...

A czy ja mogę się usmiechnąć o białe fiołki ?
bociek 06:40, 08 maj 2012

Bogdziu Kochana, bardzo mi przykro, ze nie bede mogla przyjechac do Ciebie, ale bede z Wami myslami.

Czy ktoras Warszawianka wybierajaca sie do Bogdzi mialaby troche wolnego miejsca w bagazniku w drodze powrotnej???
Bogdzia 07:00, 08 maj 2012

bociek napisał(a)
Bogdziu Kochana, bardzo mi przykro, ze nie bede mogla przyjechac do Ciebie, ale bede z Wami myslami.

Czy ktoras Warszawianka wybierajaca sie do Bogdzi mialaby troche wolnego miejsca w bagazniku w drodze powrotnej???

Szkoda Kasiu że nie mozesz, ale i tak się cieszę że poznałam Cie ze zdjęc ze spotkania w Pęchecinie. Na pewno ktoś Ci zabierze co będziesz chciała. Zaraz pewnie ktoś się zgłosi.

Krysiu białe fiołki rozdaje Weronika , ja mam i mogę dac fioletowe.

Pozdrawiam serdecznie.
an_tre 15:12, 08 maj 2012

Bożenko życzę Tobie u Twoim gościom udanego spotkania. Niech Rododendrony pokaż się w pełnej krasie barw i pogoda nie sprawia psikusów Myślami i sercem będę z Wami Do zobaczenia
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Gardenarium 15:17, 08 maj 2012

Jesli ktoś ma jakieś nadwyżki, proszę weźcie je ze sobą, chętnych na "pamiątki" nie zabraknie.

Instagram Ogrodowiska
Bogdzia 21:12, 08 maj 2012

an_tre napisał(a)
Bożenko życzę Tobie u Twoim gościom udanego spotkania. Niech Rododendrony pokaż się w pełnej krasie barw i pogoda nie sprawia psikusów Myślami i sercem będę z Wami Do zobaczenia

Dzięki Aniu. Byle tylko ogrodnicy nie pomrozili to moze jakos będzie z rh a napewno będzie dobra atmosfera i to sie liczy najbardziej.
Bogdzia 21:14, 08 maj 2012

Gardenarium napisał(a)
Jesli ktoś ma jakieś nadwyżki, proszę weźcie je ze sobą, chętnych na "pamiątki" nie zabraknie.

Juz od jakiegoś czasu umawiamy się na różne roslinki i chyba będzie trochę tych,, pamiątek".
weronika77 23:13, 08 maj 2012

Krys napisał(a)

Fiołek biały, duży

Te wyżej są już w doniczkach, a mogę jeszcze coś wykopać, może marcinki lub inne dzwonki...
żagwiny, floksy, skalnice...

A czy ja mogę się usmiechnąć o białe fiołki ?

Tak, są dla Ciebie Krysiu, białe fiołki.
weronika77 18:28, 14 maj 2012

Irenko, znalazłam różowy krwawnik